Tuorein sisältö

Ikea uhkasi haastaa oikeuteen The Store is Closed -kehittäjän - pelin kauppa ei saa näyttää Ikealta

30.10.2022 klo 17.00 | Luettu: 3234 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Ikea on uhannut haastaa The Store is Closed -pelin kehittäjänä toimivan Ziggyn oikeuteen uutisoi PC Gamer. Pelinkehittäjä Jacob Shaw kertoi saaneensa Ikean edustajilta kirjeen, jossa huonekalumyymäläketju kertoo Shwanin käyttävän luvatta Ikea-myymälöihin liittyviä merkkejä. Ikean mukaan näitä ovat muun muassa siniset ja keltaiset kyltit, skandinaavinen nimi, sinisen laatikkomaisen rakennuksen käyttö sekä Ikean huonekalut ja tuotekyltit. Ikean mukaan nämä aiheuttavat vaikutelman, että peli tapahtuu Ikeassa.

Ikea ei kuitenkaan vaadi projektin lopettamista, vaan pyytää Shwania poistamaan kaikki viittaukset Ikeaan. Shawn ei kuitenkaan tiedä, miten kaikki muutokset tulisi tehdä, sillä Ikean ehdotukset ovat hieman epämääräisiä. Shawn on ostanut pelin kehittämistä varten yleisen huonekalupaketin, kun taas Ikean mukaan nämä yleiset mööpelit ovat “Ikealaisia”. Shwan kuitenkin kertoo, että jatkossa hän muuttaa värimaailman punamustaksi sekä vaihtaa huonekalujen nimiä.

The Store is Closed on tällä hetkellä Kickstarter-kampanjassa, jossa se on kerännyt noin 57 000 dollaria. Kampanja on auki vielä viiden päivän ajan.
V2.fi | Miia Lyyra
< Team Liquid ja Lasse... Remedy summasi tulev... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova