Tuorein sisältö

Sony julkisti 11 uutta PSVR2-peliä - auttaako nämä houkuttelemaan pelaajat Sonyn hintavien virtuaalilasien pariin?

02.11.2022 klo 23.05 | Luettu: 3153 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Sony julkisti aiemmin tänään ensi helmikuussa ilmestyvien PlayStation VR 2 -virtuaalitodellisuuslasien hinnan mutta nyt teknologiajätti on myös julkistanut 11 uutta PSVR2-peliä, jotka voivat ehkä auttaa perustelemaan kotona puolisolle lähes 600 euroa maksavien VR-silmikon hankintaa.

The Dark Pictures: Switchback VR


Ensimmäisen PlayStation VR -laitteen julkaisupelien parhaimmistoon kuulunut Until Dawn: Rush of Blood saa henkistä jatkoa, kun pelinkehittäjä Supermassive Games vie pelaajat tällä kertaa edeltäjänsä kaltaiselle vuoristorataseikkailulle pelinkehittäjän oman The Dark Pictures Anthology -pelisarjan maisemiin.



Crossfire: Sierra Squad


Pelinkehittäjä Smilegaten etenkin Aasiassa supersuosittu Crossfire-pelisarja siirtyy virtuaalitodellisuuteen uuden Crossfire: Sierra Squad -räiskinnän myötä, joka lupaa tarjota 60 kampanjatehtävän verran räimettä ja räiskintää lukuisia eri aseiden kera.



The Light Brigade


The Light Brigade on pelinkehittäjä Funktronic Labsin roguelike-räiskintä, joka tarjoaa pelaajille matkan synkkään proseduraalisesti luotuun Sunken Worldin maailmaan. Peli tulee ilmestymään myös PSVR2-laitteen lisäksi alkuperäiselle PSVR:lle ja pelaajat saavatkin molemmat versiot ostaessaan pelin.



Cities VR – Enhanced Edition


Cities: VR tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kokea kotimaista käsialaa oleva Cities: Skylines -peli uudella tavalla. Pelin VR-adaptaatiosta vastaa ruotsalainen Fast Travel Games.



Cosmonious High


Mainioiden Job Simulator ja Vacation Simulator -pelien tekijöiden uutuus Cosmonious High vie pelaajat tällä kertaa hassuttelemaan avaruusolentojen pariin high school -ympäristössä.



Hello Neighbor: Search and Rescue


Jälleen kerran pelaajat saavat paeta epäilyttävää naapuria uudessa Hello Neighbor: Search and Rescue -pelissä, jonka pelinkehittäjä tinyBuild Games lupaa olevan immersiivisin Hello Neighbor -kokemus tähän mennessä.



Jurassic World Aftermath Collection


Jurassic World Aftermath Collection yhdistää pelisarjan aiemmin erillisinä julkaistut osat yhteen kokonaisuuteen ja lupaa olla näyttää entistäkin paremmalta.



Pistol Whip VR


Suosittu ja palkintojakin voittanut musiikkiräiskintä Pistol Whip saapuu myös PSVR2:lle uusien ominaisuuksien kerta ja pelin alkuperäisen PSVR-version ostajat saavat päivityksen ihan ilmaiseksi.



Zenith: The Last City


Zenith: The Last City saapuu PSVR2:lle heti julkaisupäivänä ja on pelinkehittäjä Ramen VR:n mukaan massiivisesti päivitetty versio aiemmin ilmestyneestä Zenithistä. Pelistudion mukaan mukana on satoja tunteja lisää sisältöä, valtava ulkoasun visuaalinen päivitys sekä uusia pelimekaniikkoja.



After The Fall


Post-apokalyptinen Los Angeles kutsuu pelaajia seikkailemaan yhdessä myös PSVR2:lla ja pelinkehittäjä Vertigo Games lupaa peliin myös alustojen välistä täyttä crossplay-tukea eli pelaajilla ei toivottavasti ole ongelmia löytää peliseuraa.



Tentacular


Hauskalta vaikuttava Tentacular päästää pelaajat ohjastamaan jättimäistä mutta hyväntahtoista lonkerohirviötä, kun tämä auttaa La Kalman saaren asukkaita erilaisten ongelmien kanssa tässä fysiikkapohjaisessa VR-pelissä.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Kurita ihmiskuntaa k... Treyarch ilmoitti li... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (8 viestiä)

Gadron

03.11.2022 klo 05.05

Tuokin vähän miten sen ottaa. Ei tuo hinta minusta ainakaan paha ole. Ominaisuuksiin nähden jopa "halpa" ja jos PC tuki tulee niin mahdollisesti tulee ostettua.
lainaa
Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

03.11.2022 klo 10.03 2 tykkää tästä

No niin, tätä on odotettu! Tulihan niitä pelejä lopulta sieltä, sitten rukoilemaan PC-portt...

...kirjaimellinen raideräiskintä, umpigeneerinen militanttiammuskelu, tekniikkademo karkkiväreillä, lisää Hello Neighboria, lisenssipeli, vanha rytmipeli...

Joo. Kiinnostus laski kuin lehmän häntä joka trailerin myötä. Kaikki pelaamisen arvoiset saa PC:lle jo nyt (kiva toki että myös pleikkapojut pääsevät nyt nauttimaan niistä).

Ehkä odotukset oli liian korkealla. Jotenkin kuvittelin että Sonyn lihaksilla sieltä voisi tulla jotain melkein Half-Life Alyxin tasoista. Mutta vaikka julkaisuvalikoima olisi tuubaa, niin voihan niitä system sellereitä tulla myöhemmin.
lainaa
passing_breeze

03.11.2022 klo 10.24 1 tykkää tästä

Saisi tulla uusi Superhot VR, siinä on hyvä VR peli.
lainaa
fakta

03.11.2022 klo 18.06 3 tykkää tästä

Kun on oikein hiljaa ja keskittyy, niin saattaa hämärtyvässä syysillassa kuulla pettyneiden pleikkaripoikien vaimean ulinan.
lainaa
Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

03.11.2022 klo 21.45

Näistä Crossfire: Sierra Squad oli ainoa joka nostatti kulmakarvaa, jos tulee PC:lle niin menee kyllä testiin.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova