Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 5|11|2022: Turtle Beach lentovermeet, motorolan taittuva, NZXT:n uudet kotelot, Canonin uutuus ja monta muuta

05.11.2022 klo 20.00 | Luettu: 528 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Viime viikolla laitekatsaus jäi väliin, joten uutisoitavaksi on kertynyt roima kattaus uutuuslaitteita.


Turtle Beach ilmoittelee lentosimulaattorivälineistään: VelocityOne Flightstick (Xbox X|S|1, PC) -ohjaimessa on kahdeksan akselia, Hall-sensorit, kaksi monitoimintaista vipua, nanotrimmipyörä, OLED-lennonhallintanäyttö ja kaikkiaan 27 ohjelmoitavaa näppäintä. Lisäksi siitä löytyy pikatulitusliipasin, kosketusalusta ja Bluetooth-yhteys kumppanisovellukseen. Hintaa sillä on 135,99 euroa. Lisäksi Turtle Beach ilmoittaa, että Velocity One Rudder -polkimisto on nyt myös myynnissä Suomessa. Niiden hinta on 315,99 euroa.


Odotetusti motorola julkisti äskettäin uuden version taitettavasta puhelimestaan, eli razr 2022:n. Puhelinta on viilattu palautteen perusteella ja mukana on 2,7-tuumainen Quick View -näyttö, taittuva 6,7-tuumainen P-OLED-näyttö (FHD+, 144HZ) sekä sarana, joka salliin puhelimen jättämisen avoimeksi useisiin kulmiin. Pääkamera on 50 MP (2.0 mikrometriä), laajakulma 13 MP ja videokuvaus sallii 8K-resoluution. Sisuksissa tykittelee Snapdragon 8+ Gen 1 ja lataus on 30W. Hinta on 1149 euroa.


Canon uudisti EOS R -sarjaa useammallakin tuotteella: EOS R6 Mark II -kamera kykenee sarjakuvaukseen 40 kuvaa sekunnissa (mekaanisesti 12/s), automaattitarkennusta on tehostettu (Dual Pixel CMOS AF II), ja videotallennus onnistuu 6K RAW / 4K UHD -laadulla. CMOS-kenno on 24,2 MP, kuvanvakaus jopa 8 valotusaskelta ja suurin herkkyysasetus 102 400. RAW Burst -tilassa on puolen sekunnin esikuvauspuskuri. Hintaa pelkällä rungolla on 3099 euroa (joulukuu 2022) ja Canon kertoo uudistusten olevan erityisesti "vaikeissa olosuhteissa vaikeasti liikkuvien kohteiden kuvaamiseen".

Lisäksi julkistettiin muita varusteita: monien Canon-harrastajien odottama RF 135 mm F1.8L IS USM kiinteäpolttovälinen teleobjektiivi (2939 euroa, tammikuu 2023) sekä Canon Speedlite EL-5 -salama, joka hyödyntää uutta monikäyttö-salamakenkää. Sen hinta on 599 eur (maaliskuu 2023).


Roccat julkisti langattoman ergonomisen Kone Air -pelihiiren, jonka suunnittelussa on panostettu ergonomiaan. Yhteys toimii joko 2,4 GHz:n yhteydellä tai Bluetoothilla. Kahdelle AA-alkaliparistolle luvataan 800 tunnin käyttöaika (yhdelle vähemmän, mutta painokin vähenee). Hiiressä on yhdeksän näppäintä, joihin voidaan Easy-Shift[+]:n avulla ohjelmoida 17 toimintoa. Kone Airissa on TITAN-kytkimet, Owl Eye -sensori (19K DPI) ja 73,99 euron hintalappu. Sen saa myös valkoisena.


NZXT tuo markkinoille uusia PC-koteloita sekä ilmajäähyn uuden sukupolven grafiikkakorttien vaatimaa tilaa ja koneen jäähdytystä silmällä pitäen. Uusia koteloita ovat H5 Flow (rei'itetty etulevy, kaksi tuuletinta, musta tai valkoinen, 110 eur) sekä H5 Elite (kaksi RGB-tuuletinta ja ohjain, lisäksi pohjatuuletin, parannettu yläilmankierto ja lasinen etulevy, 150 eur). T120-ilmajäähyn saa myös RGB-valoilla ja sen kerrotaan olevan helppo asentaa sekä AMD- että Intel-kantoihin. Se maksaa 50 euroa ilman RGB:tä ja vitosen enemmän valojen kanssa.


Gioteck on vähän oudompi nimi, mutta se kuuluu Embracer-jättiyhtymään ja tuo markkinoille ohjainten lataustelineitä (PS5, XSX, USB-C), joissa on vaihdettava etulevy. PS5-version mukana tulee kuusi etulevyä, Xbox-version mukana kaksi. Telineistä on myös versiot kahdelle ohjaimelle. Sooloversio on 20 euroa, DUO-versio 25 euroa.


Creative on uudistanut Pebble-kaiuttimensa. Pebble Pro jatkaa samalla muotoilulla, mutta siinä on myös hienovarainen RGB-valaistus, täyden äänialueen elementit digitaalisilla vahvistimilla ja sisäänrakennetulla äänenkäsittelyllä sekä mm. 3,5 kertaa tehokkaampi basso ja Clear Dialog. Hintaa parilla on 79,99 euroa.


Boston Group tuo myyntiin uudistetun Classic-version DJI Mavic 3 -kuvauskopterista, jossa on Hasselblad-kamera ja pitkä akunkesto. Vain 895 grammaa painavalla Classic-mallilla on eurooppalainen C1-kopteriluokitus. Hasselbladin kehittämä 4/3 CMOS -kuvasensori kykenee jopa 5,1K-videotallennukseen ja 20 megapikselin valokuviin. Kopteri lähettää reaaliaikaista videokuvaa 1080p-tarkkuudella 60 kuvan sekuntinopeudella ja ohjaaja voi lennättää kopteria jopa huikeat 46 minuuttia yhdellä latauksella enintään 75 kilometrin tuntinopeudella. Varusteista riippuen kopteri maksaa 1549-1809 euroa.


Xiaomi lähetti tiedotteen uudesta julkistuksesta: Smart Band 7 Pro -älyranneke tarjoaa yli 110 urheilutilaa ja 10 erilaista juoksukouluohjelmaa. Laitteessa on jopa 12 päivän akunkesto ja tiedot saapuvista puheluista, viesteistä sekä sovellusilmoitukset näytetään. Xiaomi Smart Band 7 Pro on varustettu ympärivuorokautisella optisella sykesensorilla ja se maksaa 129 euroa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Ensi viikolla Switch... Lionsgate haluaa teh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova