Tuorein sisältö

Hyperkin julkisti tulevan Sega Mega Drive -käsikonsolinsa

09.01.2024 klo 22.00 | Luettu: 964 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Pelilaitteita ja -tarvikkeita valmistava Hyperkin on julkistanut tulevan Sega Mega Drive -käsikonsolinsa. Konsoli on nimeltään Mega 95, viitaten vuonna 1995 Pohjois-Amerikassa julkaistuun Nomad-konsoliin. Esikuvansa tapaan Mega 95 lukee sekä Mega Driven että Genesiksen pelejä.

Pelikoneessa on viiden tuuman näyttö, johon liitetyllä kytkimellä voi vaihtaa kuvasuhdetta 4:3- ja 16:9-tilojen välillä. Valmistajan mukaan akku kestää yhdellä latauksella kymmenen tuntia kerrallaan. Tulevan uutuuden on spekuloitu perustuvan MegaRetroN HD -konsoliin, mutta koska tekniikasta ei ole kerrottu vielä enempää, ei tätä väitettä voida ainakaan vielä vahvistaa.


Muotoilu on esiteltyjen prototyyppikuvien mukaan suhteellisen ergonomisen ja kevyen näköinen. Painikkeet ovat yhdistelmä Mega Driven ohjainta ja Nomadin asettelua. Mukana tulee myös ohjainliittimillä varustettu USB-C-telakka, jos pelejä haluaa pelata kaksin TV-ruudulta seuraten.

Hintaa tai julkaisupäivää ei vielä Mega 95:lle annettu. Valmistajan SNES- ja Super Famicom -pelejä pyörittävä SupaBoy Portable Pocket Console maksaa noin 120 dollaria, joten Mega 95:n voisi odottaa sijoittuvan samaan hintaluokkaan tai ainakin sen lähimaastoon.

Lähde: The VergeV2.fi | Anne Kukkura
< Alan Waken ja Dead b... Steam sallii tekoäly... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova