Tuorein sisältö

V2.fi:n viikon laiteuutiset (39/2018)

29.09.2018 klo 20.00 | Luettu: 2489 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Tällä viikolla V2.fi:n postiluukkuun on tipahtanut taas reilusti enemmän lehdistötiedotteita uusista laitajulkistuksista, joten loikataan sekaan.


HyperX kertoo laajentaneensa SSD-valikoimaansa FURY RGB - ja SAVAGE EXO -SSD-asemilla. Ensimmäinen on koristeltu värivaloilla ja ulkoinen Savage Exo suunniteltu erityisesti X1:lle ja PS4:lle. Lehdistötiedote


Varsin kauas pelimaailmasta - ja firmalle tutummista kuulokkeista - menee Plantronics, jonka uusin tuote Elara on älypuhelinasema. Käytännössä se tekee kännykästä pöytäpuhelimen ja lisää mukaan työryhmäohjelmisto-ominaisuuksia. Lehdistötiedote.


Palataan pelimaailmaan: Microsoft julkisti tällä viikolla Xbox One S Fortnite -bundlen. Se tekee, mitä sanoo: 1TB Xbox One S -mallin mukana tulee latauskoodi Fortniteen. Lehdistötiedote


Razerin tuoteperheen uusin tulokas on Nari. Narinan kuulumisesta voisi heittää tähän väliin puujalan, sillä kyseessä on langaton kuulokesetti. Sitä tulee tarjolle kolmessa hintaluokassa välillä 100-200 euroa ja erityisesti hehkutetaan 'Razer Hypersense' -ominaisuutta, joka antaa pelaajalle haptista palautetta. Kalleimmassa mallissa on THX-tuki. Lehdistötiedote.


Turtle Beach jatkaa myös kuulokkeiden tuomista markkinoille ja tiedottaa, että Recon 200 -kuulokkeet ovat nyt saapuneet Pohjoismaiden markkinoille. Näissä Reconeissa on sisäänrakennettu kuulokevahvistin. Lisätietoa. Pohjoismaiden hinta ei ole vielä tiedossa.


Tämän viikon viimeisin tiedote saapui Synologylta, joka julkaisee DiskStation DS119j:n. Se on pienikokoinen ja energiaa säästävä yhden levyn NAS-verkkolevypalvelin NAS-aloittelijoille. Hintaa vekottimella on 86 euroa. Lisätiedote. Laitteen isompi malli oli jonkin aikaa sitten V2.fi:n kokeiltavana.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Hiipuvaa tähteä tuet... ''Birdo is the word!... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova