Tuorein sisältö

Bethesdan toimistosta julkaistut kuvat vahvistavat PlayStation 5 -yksinoikeuspeli Ghostwire: Tokyon saapuvan tulevaisuudessa myös Xboxille

06.11.2022 klo 19.30 | Luettu: 2179 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Bethesdan julkaisema ja Tango Gameworksin tämän vuoden maaliskuussa PlayStation 5 -konsoliyksinoikeudella ilmestynyt haamuseikkailu Ghostwire: Tokyo on ennakko-odotusten mukaisesti saapumassa jossain vaiheessa myös Xbox-konsoleille.

Asian käytännössä vahvistivat Bethesdan Lontoon toimistoilta julkaistut kuvat, joissa isoissa seinämaalauksissa näkyy pelijulkaisijan pelejä ja niiden julkaisualustoja. Näiden joukossa on muun muassa juuri Ghostwire: Tokyo, jonka julkaisualustoina mainitaan myös jo Xbox Series X|S.



Uutinen ei tietenkään ole mikään valtava yllätys, sillä Microsoft omistaa nykyään sekä Bethesdan että pelinkehittäjä Tango Gameworksin ja esimerkiksi aiemmin PS5-yksinoikeudella ilmestynyt Deathloop julkaistiin Xbox-konsoleille tänä syksynä, noin vuosi alkuperäisen PlayStation-julkaisun jälkeen.

Ottaen huomioon, että Ghostwire: Tokyo sai ilmestyessään varsin positiivisen vastaanoton (V2.fi:n arviossa 4/5 tähteä) niin uutinen varmasti ilahduttaa kaikki Xbox Game Pass -palvelun tilaajia, sillä hyvin todennäköisesti peli tulee ilmestymään sen valikoimiin joskus ensi vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Embracer Group on jo... Deus Ex:n ja System ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

destev

07.11.2022 klo 10.36 1 tykkää tästä

Eihän tämä ollut PS5-yksinoikeus. Ei edes ajastettu sellainen. Se julkaistiin PClle samaan aikaan.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova