Tuorein sisältö

Katkooko Activision huhuilta siivet? Pelijulkaisijan mukaan myös ensi vuonna ilmestyy täysiverinen Call of Duty -peli

08.11.2022 klo 23.00 | Luettu: 904 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Tänä vuonna on huhuttu, että Activision harventaisi huippusuositun Call of Duty -pelisarjan julkaisutahtia ja esimerkiksi ensi vuonna ei nähtäisi täysiveristä ja -hintaista julkaisua vaan esimerkiksi lisälevy äskettäin ilmestyneeseen Call of Duty: Modern Warfare 2 -peliin.

Nyt kuitenkin pelijulkaisija vaikuttaa katkovan huhuilta siivet, sillä viimeisimmän talousraportin yhteydessä Activision on kertonut sijoittajille tuovansa Call of Duty -pelin markkinoille ensi vuonna ja myös mainitsee pelisarjan olevan vuosittainen julkaisu.

Activisionin lausunto ei kuitenkaan ole vakuuttanut pelisarjan ensi vuotta koskevista huhuista uutisoinutta pelitoimittaja Jason Schreieria, jonka mukaan kyseessä on pikemminkin pelijulkaisijan käyttämä PR-termi. Schreier väittää yhä ensi vuoden julkaisun olevan ainoastaan täysihintainen julkaisu, ei niinkään oma pelinsä. Julkaisu tulisi Schreierin mukaan olemaan vain lisää yksinpeli- sekä moninpelisisältöä Modern Warfare 2:n.



Nähtäväksi siis jää, tullaanko ensi vuonna sotimaan yhä Modern Warfare II -pelin parissa mutta uusilla kartoilla ja kampanjatehtäville vai sittenkin vuonna 2023 näkemään Modern Warfare III, joka olisi teknisesti ottaen kuitenkin myös jatkoa MW2-pelille.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Huhujen mukaan Sony ... Need for Speed Unbou... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova