Tuorein sisältö

Huhujen mukaan Sony suunnittelee Horizon MMO:ta yhdessä Guild Wars -peleistä tutun NCsoftin kanssa

08.11.2022 klo 21.00 | Luettu: 1830 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSony on viimeisempien huhujen mukaan tehnyt alustavan sopimuksen NCsoftin kanssa Horizon-pelimaailmaan sijoittuvan MMO-pelin kehittämisestä.

Asiasta kertoi ensimmäisenä korealainen uutissivusto MTN, jonka lähteiden mukaan yrityksen ovat solmineet sopimuksen Sonyn lupaavan pelisarjan kehittämisestä ja kehitystyöstä tulisi aiemmista Horizon-peleistä poiketen Guerrilla Gamesin sijaan vastaamaan NCSoftin oma sisäinen kehitystiimi.

NCSoft tunnetaan erityisesti MMORPG-pelien, kuten Guild Warsin kehittämisestä, joten kyseessä olisi varsin looginen yhteistyökumppani Sonylle jos huhut pitävät paikkansa. Pelaajien kannalta varsin positiivisena puolena NCSoftin pelit ovat usein olleet kuukausimaksuttomia, eli pelaajat ovat joutuneet vain maksamaan itse pelistä sekä mahdollisista laajennuksista tai lisäsisällöstä, kuten kosmeettisista esineistä.

Kuitenkin aivan heti ei kannata odottaa pääsevänsä mättämään post-apokalyptisessä tulevaisuudessa robottieläimiä kavereiden kanssa, sillä lähteiden mukaan pelin kehitystyö on vasta aivan alkutekijöissä ja firmat yhä vielä viimeistelevät lopullisia sopimuksia.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Dead Cellsistä on ko... Katkooko Activision ... >

Keskustelut (4 viestiä)

Charr_Necromancer

08.11.2022 klo 22.49

En tiedä muista, mutta NCSoft on toiminut julkaisijana monille MMORPG -peleille. Guild Warsien kehittäjänä on toiminut Arenanet.
lainaa
N1N1

08.11.2022 klo 22.54 1 tykkää tästä

Kiinostaa kyllä. PS puolella ei ihan hirveesti ole hyviä MMO pelejä. ESOa on tullut pelattua noin 2300h muita MMO pelejä PS puolella lähes vaan kokeiltua Tera Onlinen hahmon jaksoin pelaa max lvl ja hommata lentomountin siihen jäi. FF Online ei oikein uponnut muut onkin vähän b luokan kamaa. Guild Warsia 2 on tullut pelattua jokunen sata tuntia aikoinaan. WoWia vuosia :D
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova