Tuorein sisältö

Need for Speed -pelillä karkasi mopo käsistä sosiaalisessa mediassa - EA pyysi faneilta anteeksi Twitter-tilin haukuttua näitä ''pirtelöaivoiksi''

24.11.2022 klo 20.00 | Luettu: 1246 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelijulkaisija EA on päätynyt pyytämään faneilta anteeksi, kun pian ilmestyvän uuden Need for Speed Unbound -peli oli alkanut irrottelemaan kunnolla sosiaalisessa mediassa ja päätynyt riitelemään Twitterissä pelin keräilyversiosta sekä haukkumaan pelaajia "pirtelöaivoiksi".



Tilanteeseen johti joidenkin pelisarjan fanien esittämä kritiikki tulevan kaahailupelin Palace Edition -versiota kohtaan. Pelin noin 10 euroa kalliimpi versio tarjoaa sen ostajille lisäsisällön lisäksi myös mahdollisuuden pelata peliä kolme päivää etuajassa ja kaikki pelisarjan fanit eivät olleet tästä innoissaan.

Pelin virallinen Twitter-tili päätyikin vastaamaan kritiikkiin kutsumalla faneja aiemmin mainitulla "pirtelöaivo"-termillä (milkshake brain) sekä "itkemään asiasta tai ostamaan pelin täyteen hintaan evvk" (cry about it bro or buy regular price idc).

Ottaen huomioon, että kyseessä oli pelaajilta vielä varsin lievää kritiikkiä, niin pelin virallisen tilin reaktiot olivat ehkä hieman liioiteltuja tai kenties sosiaalisesta mediasta vastanneella on ollut erityisen huono päivä.

Need for Speed Unbound ilmestyy Xbox Series X|S-, PlayStation 5- ja PC-alustoille joulukuun 2. päivä.


Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Microsoft Activision... The Callisto Protoco... >

Keskustelut (1 viestiä)

vhoajfowkcnapgnmqmg

25.11.2022 klo 08.41

anteeksi anteeksi kaikilta mut niin
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova