Tuorein sisältö

Atomic Heartin trailerilla robotit hakataan palasiksi metallimusiikin pauhatessa taustalla - katso toiminnantäyteinen video tästä

11.12.2022 klo 11.00 | Luettu: 888 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


21. helmikuuta 2023 PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series -laitteille ja PC:lle saapuva Atomic Heart on saanut uuden toiminnantäyteisen trailerin. Videolla hakataan robotteja ja nyljetään veren peitossa olevia vihollisia. Taustalla pauhaa metallimusiikki, joka on saanut ainakin YouTuben puolella katsojat innostuneeksi.

The Game Awards -tilaisuudessa nähty traileri on katsottavissa alta.



Atomic Heart sijoittuu vaihtoehtoiseen Neuvostoliittoon ja aikana on 1950-luku, jolloin robotit ovat osa arkea niin palvelusväkenä kuin sotakoneistonakin. Pelin kehittäjänä toimii venäläinen Mundfish-studio, joka aloitti työstämisen jo vuonna 2017. Atomic Heart on herättänyt kritiikkiä, sillä marraskuussa venäläinen teknologiajätti VK järjesti pelin pressitilaisuuden, jossa se esitteli tulevaa peliä Neuvostoliittolaisen estetiikan mukaisesti. Twitterissä Remedyn Sergey Mohovin jakamissa kuvissa näkyy, että tilan ja illan teemana on “Neuvostoliitto” ja lisäksi paikalla on näkynyt sekä kuulunut iskulauseita kuten “Kunnia Neuvostoliiton insinööreille”. Tilaisuutta pidettiin kummallisena, sillä Venäjä aloitti hyökkäyssodan Ukrainaa kohtaan helmikuussa 2022.





V2.fi | Miia Lyyra
< Toimintaseikkailu Fo... Palkintoja ja positi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova