Tuorein sisältö

Palkintoja ja positiivisia arvosanoja kerännyt Metal: Hellsinger saavutti miljoonan pelaajan rajan ja saapui samalla uusille alustoille

11.12.2022 klo 14.00 | Luettu: 860 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Hevimetallipeli Metal: Hellsinger on niittänyt julkaisunsa jälkeen runsaasti mainetta. Kauppapaikka Steamissa se on arvosteltu ylivoimaisen myönteiseksi ja marraskuuta Metal: Hellsinger nappasi Golden Joystick -gaalasta Best Audio -pokaalin. Nyt hevimetallipeli on saavuttanut jo yli miljoona pelaajaa. Samalla julkaistiin myös tieto, että jatkossa pelaamaan pääsee myös PlayStation 4:lla ja Xbox Onella. Aiemmin metalliräiske on ollut saatavilla PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series -laitteille.

8. joulukuuta Metal: Hellsinger sai 1.5-päivityksen, joka toi mukanaan esimerkiksi täysin uuden vaikeustason ja uuden aseskinin. Lisätietoja päivityksestä voit lukea Steamin sivuilta.

Metal: Hellsinger on rytmipeli, jossa hevimetallin tahdittamana tapetaan vihollisia. Peliin musiikkia ovat tehneet mm. Serj Tankian (System of a Down), Björn Strid (Soilwork) ja Alissa White-Gluz (Arch Enemy).



Lähde: Eurogamer


V2.fi | Miia Lyyra
< Atomic Heartin trail... LA Thievesin Call of... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova