Tuorein sisältö

Puolalaisessa pikkukaupungissa on jotain pahasti vialla - Holstin on uusi psykologinen selviytymiskauhupeli mielenkiintoisella pikselitaidetoteutuksella

14.12.2022 klo 22.30 | Luettu: 1107 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Puolalainen pelinkehittäjä Sonka on julkistanut tulevan psykologisen selviytymiskauhupelin nimeltään Holstin, jonka ulkoasu on mielenkiintoinen yhdistelmä perinteistä Resident Evil -tyylistä isometristä kuvakulmaa ja vapaasti liikuteltavaa kameraa 2D-tyylisellä pikselitaiteella toteutettuna.

Holstin sijoittuu 90-luvun alkupuoliskolle ja pieneen eristäytyneeseen puolalaiseen järvenrantakaupunkiin, jonne pelaaja saapuu etsimään sanomalehtikollegaansa. Sekavien ja huolestuttavien puheluiden jälkeen kadonnut kollega on pian pelaajan pienin murhe, kun kaupunki alkaa koettelemaan myös pelaajahahmon mielenterveyttä ja uhkaamaan tämän turvallisuutta.

Tuleva peli käyttää pelistudion luomaa 2XD Renderöintiteknologiaa, joka Sonkan mukaan mahdollistaa reaaliaikaisen valaistuksen luomisen pikselitaidepeliin ja se miten tämä toimii käytännössä voi katsoa vaikkapa alta löytyvältä julkistustrailerilta.

Itse peliä pääsee kokeilemaan jo ensi vuoden tammikuussa, kun pelille julkaistaan pelattava Steam-demo ja koko pelin kerrotaan ilmestyvän PC:lle ja konsoleille vuoden 2023 aikana.

Vaikka traileri on toistaiseksi ääninäytelty vain puolaksi, niin koko peli tulee sisältämään myös englanninkielisen ääninäyttelyn sekä mahdollisesti jopa suomalaisen tekstityksen, sillä pelin parissa työskentelee myös suomalainen pelinkehittäjä.



V2.fi | Mikko Seppänen
< Huhujen mukaan pelin... Uudessa tunnin mitta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova