Tuorein sisältö

Huhujen mukaan pelinkehittäjä Naughty Dog työstää jo seuraavaa The Last of Us Part 3 -peliä

14.12.2022 klo 20.00 | Luettu: 827 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEi liene erityisen iso yllätys kenellekään mutta viimeisempien huhujen mukaan huippusuosittu ja palkintoja kahminut The Last of Us -pelisarja on saamassa jatkoa ja pelinkehittäjä Naughty Dogin perustajiin kuuluva Neil Druckmann on jo työstämässä pelisarjan kolmatta osaa.

Pelisarjan toinen osa The Last of Us Part II sai joltain pelaajilta kritiikkiä tarinastaan mutta pelistä silti muodostui kolmanneksi eniten dollareita tienannut PlayStation-peli ja peli sai yleisesti pelaajilta sekä kriitikoilta varsin positiivisen vastaanoton (V2.fi:n arviossa 4,5/5).

Lisäksi pelisarjasta on alkamassa ensi vuonna HBO:lla Pedro Pascalin ja Bella Ramsayn tähdittämä adaptaatio, joten The Last of Us -nimi tulee olemaan jatkossa entistäkin tunnetumpi myös laajemman kansan keskuudessa. Sony tai Naught Dog ei ole tietenkään vahvistanut huhuja mutta niiden taustalla on aiemmin peli- ja viihdealan uutisia julkisuuteen vuotanut Twitter-käyttäjä ViewAnon mutta televisiosarjan sekä peli suosion huomioon ottaen huhut tuntuvat varsin todennäköisiltä.

Mitä lukijat odottavat pelisarjan seuraavan osalta ja kiinnostaako vielä mahdollinen The Last of Us Part 3?

Lähde: PushSquare

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kilpailu: Hintaopas.... Puolalaisessa pikkuk... >

Keskustelut (5 viestiä)

titityy

14.12.2022 klo 20.21 5 tykkää tästä

varmaan tulee myös xboxille tämä peli.
lainaa
makeri

14.12.2022 klo 21.39 12 tykkää tästä

ei tulisi koskaan pyörimään hirveän alitehoisella xbox roskapöntöllä.
lainaa
suxbox

14.12.2022 klo 22.17 10 tykkää tästä

Ymmärrän täysin suxbox-pelaajien fantasiat, että pääsisivät edes joskus pelaamaan jotain oikeasti hyvää peliä. Sellaisia kun ei tunnetusti ole heidän omalla floppialustallaan.
lainaa
Konsolijonnet

15.12.2022 klo 07.06 1 tykkää tästä

Odotan todella paljon!
Last of us on ehdottomasti oma suosikkini yksinpelien saralla.
Noin 2kk päässä oleva last of us remake pc julkaisu herättää toiveita entisellä pleikkari pelaajalla nykyisellä pc äijällä, että nämä kaikki nähdään vielä pc.llä.
Todella hienoja pelejä molemmat.
lainaa
clalgaoeowbfnnwaj

15.12.2022 klo 10.15

hbosarja tarkottaa et seruaavat pelit tulee oleen viel paskemlia. tarinaa ja pelattabuutta pitaa yksinkertaistaa et keskimaarainen hbosarjatuijottaja pystyy seuraamaan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova