Tuorein sisältö

Dino Crisis -pelisarjan tuottaja on mukana tekemässä Capcomin uutta Exoprimal-dinoräiskintää

15.03.2022 klo 20.00 | Luettu: 1328 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Capcom julkisti viime viikolla Sonyn State of Play -lähetyksessä uuden 1-5 pelaajan co-op-räiskinnän nimeltään Exoprimal, jossa taisteluhaarniskoilla varustetut pelaajat taistelevat massiivisia dinosauruslaumoja vastaan.

Uutuuspeli herätti luonnollisesti kysymyksiä mahdollisista kytköksistä Capcomin aiempaan Dino Crisis -pelisarjaan, jonka kaksi ensimmäistä peliä onnistuivat kopioimaan varsin tehokkaasti Resident Evil -pelien selviytymiskauhuformaattia mutta korvasi zombit ja muut bioaseet nimensä mukaisesti dinosauruksilla.

Pelisarjojen välillä ei vielä ole vahvistettu olevan suoria kytköksiä mutta ainakin uuden Exoprimal-pelin kehittäjistä löytyy Dino Crisis -veteraaneja, sillä alkuperäisen pelin suunnittelijana ja jatko-osien tuottajana toiminut Hiroyuki Kobayashi on vahvistanut työskentelevänsä Exoprimalin parissa.



Ensimmäisen julkistustrailerin perusteella tuleva Exoprimal ei ainakaan muistuta kahta ensimmäistä Dino Crisis -peliä mutta on jo lähempänä pelisarjan toiminallisempaa ja yleisesti huonoimpana pidettyä avaruusalukselle sijoittuvaa kolmatta osaa.

Edellisestä Dino Crisis -pelistä on jo tosin kohta 20 vuotta, joten nähtäväksi jää aikooko Capcom mitenkään hyödyntää vanhempaa dinopelisarjaansa, jonka nimiarvo ei kuitenkaan koskaan ole ollut aivan Resident Evil -pelien luokkaa.

Exoprimal ilmestyy ensi vuonna PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One-, Xbox Series X|S- ja PC-alustoille.



Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Seuraavat Game Pass ... Tiny Tinan ihmemaiss... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova