Tuorein sisältö

The Witcher 3:n konsolipäivityksen oleellisin palanen: Henry Cavillin koira

16.12.2022 klo 17.00 | Luettu: 1299 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Näyttelijä Henry Cavillilla on ollut myrskyinen syksy: The Witcher -Netflix-sarjan päähahmon näyttelijä vaihtui, muun muassa koska Cavillin mielestä sarja oli alkanut erota liikaa alkuperäisteoksista. Ehkä Cavillin ajatuksissa oli myös tilan antaminen muille projekteille, kuten Teräsmies-elokuville, joihin hän monien mutkien ja vuosien väännön jälkeen oli palaamassa... kunnes DC:llä pistettiin hommat uusiksi, eikä elokuvia tehdäkään enää Cavill mielessä.

Sekin päätös oli Cavillin twiittien mukaan hänelle ihan ookoo, mutta ainakin jotain lohtua voi tuoda se, että uudelle sukupolvelle uusitusta The Witcher 3: Wild Hunt -pelistä löytyy koira nimeltä Kal. Kyseessä on Cavillin koira, joka oli mukana myös The Witcher -sarjan kuvauksissa koko niiden ajan.

CD Projektin tehtäväsuunnittelupäällikkö Philip Weber kertoo sosiaalisessa mediassa, että kyseessä on pieni huomionosoitus sille kuinka valtavan intohimoinen ja innostunut Henry oli The Witcher -projektin suhteen.



Cavillin koiran nimi tulee tietenkin Teräsmiehen "Kal-El"-alkuperäisnimestä Kryptonilla.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Crystal Dynamics työ... Spider-Man 2 sinkoaa... >

Keskustelut (1 viestiä)

cxgzcxfzb

17.12.2022 klo 00.01 1 tykkää tästä

Kyllämäluulen, että se oleellisin osa on kuinka päin v****a tuokin päivitys meni monelta niin konsoli- kuin pckäyttäjältä.

Silmänkääntötemppua taas yritetään tst tst tst
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova