Tuorein sisältö

Guerrilla Games vahvisti kehittävänsä Horizon-pelimaailmaan sijoittuvaa nettimoninpeliä

17.12.2022 klo 15.00 | Luettu: 1055 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKehutuista Horizon Zero Dawn ja Horizon Forbidden West -peleistä tunnettu pelinkehittäjä Guerrilla Games on vahvistanut uuden rekryilmoituksen välityksellä työstävänsä jo parin vuoden ajan huhuttua Horizon-pelimaailmaan sijoittuvaa yhteistyömoninpeliä.

Ensimmäisen kerran yhteistyömoninpelistä huhuttiin vuonna 2020, kun pelisivusto VGC kertoi pelistudion suunnitelleen pelitilan sisällyttämistä jo alkuperäiseen Horizon Zero Dawn -peliin mutta jättäneen sen lopulta pois keskittyäkseen pelin muihin osa-alueisiin.

Ajatus yhteistyöpelitilasta herätettiin jälleen henkiin pelin jatko-osaa Forbidden Westiä varten, mahdollisesti kokonaan pääpelistä erillisenä pelitilana mutta lopulta sekään ei toteutunut. Kuitenkaan Guerrilla Games ei selvästi ole luovuttanut yhteistyömoninpelin suhteen, sillä Guerrilla Gamesin työntekijöiden rekrytointiin keskittynyt virallinen Twitter-sivu julkaisi perjantaina listan avoimista paikoista, jossa mainitaan selvästi moninpeliin viittaava "Online Project".Kehitteillä oleva toistaiseksi nimeämätön moninpeli ei suinkaan ole ainoa kehitteillä tai tulossa oleva Horizon-maailmaan sijoittuva spin-off-peli. Helmikuussa julkaistavan PlayStation VR2:n julkaisupeleihin kuuluvan Horizon Call of the Mountain -pelin lisäksi Sonyn huhutaan kehittävän myös Horizon MMO:ta yhdessä muun muassa Guild Wars -peleistä tutun korealaisen NCsoftin kanssa.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Spider-Man 2 sinkoaa... Resident Evil Villag... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova