Tuorein sisältö

Tuleva 240 euroa maksava DualSense Edge -ohjain tarjoaa huonomman akunkeston kuin PlayStation 5:n mukana tuleva perusohjain

20.12.2022 klo 21.00 | Luettu: 2388 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Sonyn ensi vuoden alkupuolella julkaistava uusi DualSense Edge -ohjain lupaa tarjota pelaajille useita pro-ohjaimilta odotettuja ominaisuuksia, kuten vaihdettavat ohjainsauvat, ohjaimen alta löytyvät lisäliipaisimet, punotun kaapelin, kuljetuslaatikon sekä mahdollisuuden muokata laajemmin ohjelmallisesti ohjainten asetuksia.

Ikävä kyllä pidempi akunkesto ei kuitenkaan kuulu ohjaimen ominaisuuksiin, sillä The Verge -sivuston tekemien ensimmäisten testien perusteella Sonyn uuden 240 euroa maksavan ohjaimen akku kestää lyhyempään, kun PlayStation 5:n mukana tulevan normaalin DualSense-ohjaimen.

Sony myös itse vahvisti asian julkaisulle myöhemmin antamassaan lausunnossa, jossa firma kutsuu uuden DualSense Edgen ohjaimen akunkesto "kohtalaisesti lyhyemmäksi" kun perusohjaimella ja kertoo syynä olleen alkuperäisen DualSense-ohjaimen muotoilun noudattaminen sekä uusien ominaisuuksien tasapainottaminen.

Ohjaimen lopullinen akunkesto riippuu tietenkin paljon myös siitä käyttääkö esimerkiksi ohjaimeen yhdistettyjä kuulokkeita tai muita lisäominaisuuksia mutta ottaen huomioon, että normaalin DualSense-ohjaimen akunkesto on normaalistikin keskimäärin viiden ja kahdeksan tunnin välillä, niin voi olla, että Sonyn suositusten mukaisesti mukana tulevalle punotulle usb-kaapelille tulee ahkerasti käyttöä.

Hyvänä uutisena pro-ohjainta harkitseville kuitenkin voi sanoa, että alustava The Verge-sivuston mielipide itse ohjaimen toimivuudesta, ominaisuuksista ja muokattavuudesta oli varsin positiivinen, joten jos korkea hinta tai huonompi akunkesto eivät haittaa, niin ohjain voi silti olla yhä hankkimisen arvoinen.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kehuttu kamppailulaj... Rääväsuinen räiskint... >

Keskustelut (4 viestiä)

Herpy

21.12.2022 klo 00.23 1 tykkää tästä

Tärkeintä olisi minulle saada ohjaimista mahdollisimman kestäviä nimittäin itse olen onnistunut vaurioittamaan jo useampaakin ps4-ohjainta. Valitettavasti se taitaa usein mennä niin että mitä uudempaa ja monimutkaisempaa teknologiaa niin mahdollisesti sitten myös sitä herkemmin rikkoutuvaa...
lainaa
jörni

22.12.2022 klo 13.04 1 tykkää tästä

Todella lupaavan oloinen laite. Menee taatusti ostoon.
lainaa
titityy

22.12.2022 klo 17.26 2 tykkää tästä

ompas kämänen ohjain.
lainaa
dhnf

22.12.2022 klo 23.36 2 tykkää tästä

On käsittämätöntä miksi Sony valmistaa ohjaimensa simpanssien anatomian mukaan ja vieläpä halvasta jugurttipurkkimuovista.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova