Tuorein sisältö

Hitman 3 muuttuu Hitman: World of Assassinationiksi ja sisältää jatkossa myös Hitman 1 ja Hitman 2 -pelien sisällön

03.01.2023 klo 22.00 | Luettu: 1274 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Tanskalainen pelinkehittäjä IO Interactive on ilmoittanut nimeävänsä Hitman 3 -pelin tammikuun 26. päivä alkaen Hitman: World of Assassinationiksi ja sisältävänsä peliin jatkossa myös aiemmin ilmestyneiden Hitman 1 ja Hitman 2 -pelien sisällön.

Muutoksen myötä kaikki Hitman 3 -pelin nykyiset omistajat saavat kaikilla alustoilla ilmaisen päivityksen Hitman: World of Assassinationiin ja sen myötä myös pääsyn aiempien Hitman-pelien sisältöihin vaikka näillä ei olisi ollut aiemmin hankittuna niihin oikeutettuja Access Pass -lisäosia.

Muutoksen taustalla on pelistudion mukaan halu yksinkertaistaa ostokokemusta uusille pelaajille ja tehdä täten uudelleennimetystä Hitman: World of Assassinationista ainoa vaihtoehto pelisarjan pelaamiselle. Jatkossa uusilla pelaajilla ja Hitman 3 -pelin nykyisillä omistajilla on oletuksena sama sisältö eikä pelaajien enää tarvitse miettiä mitä versioita peleistä hankkia tai miten siirtää aiempien pelien oikeuksia Hitman 3 -peliin.



Oletuksena uusi Hitman: World of Assassination pitää sisällään 21 sijaintia pelisarjan peleistä mutta ei sisällä esimerkiksi Hitman 3 -pelin lisäsisältöjä, joihin kuuluu kaksi ylimääräistä sijaintia, kaksi sniper-karttaa sekä muuta lisäsisältöä, kuten 7 Deadly Sins -tehtävää. Nämä ovat yhä erikseen myynnissä noin 30 euroa maksavan Hitman – World of Assassination Deluxe Pack -laajennuksen muodossa.



Pelaajat, jotka omistavat jo osan Deluxe Pack -lisäsisällöstä voivat jatkossa päivittää koko laajennuksen alennettuun hintaan joko Steamissä tai uudistetun pelin sisäisessä kaupassa.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Bethesda lupaa uudel... Tulevien Dungeons & ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

vgnsogeohgneoih

06.01.2023 klo 11.55

ei kerro mita tapahtuu jos omistaa vaan kakkosen
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova