Tuorein sisältö

MSI Afterburnerin kehittäjä Alexey Nicolaychuk kertoi, että ohjelman jatko on vaakalaudalla - MSI vakuuttaa ohjelmiston tulevaisuuden olevan taattu

10.01.2023 klo 22.00 | Luettu: 676 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


MSI Afterburner -ohjelmiston kehittäjä Alexey Nicolaychuk on kertonut Guru3D-foorumilla, että suositun tietokoneohjelmiston kehittäminen on puoliksi hylätty MSI:n toimesta.

Nicolaychuk kertoo, että Venäjän aloittaman hyökkäyssodan jälkeen MSI on lopettanut sovittujen velvoitteiden noudattamisen. Nicolaychuk kertoo, ettei MSI ole maksanut esimerkiksi rahaa hänelle ja hän on työskennellyt projektin parissa yksin viimeiset 11 kuukautta. Kehittäjä on pettynyt tilanteeseen ja kertoo, että mitä luultavimmin hän joutuu luopumaan projektistaan.

PC Gamer kertoo, että MSI on kertonut heille kuitenkin toista. MSI kuitenkin vahvistaa, että maksut on keskeytetty Venäjän aloittaman hyökkäyssodan johdosta. Yritys kuitenkin vakuuttaa, että heillä on suunnitelma MSI Afterburnerille ja he ovat työskennelleet ratkaisun parissa. MSI rauhoittelee, että ratkaisu on luvassa pian. Yhtiö ei kuitenkaan kerro aikooko se jatkaa yhteistyötä Nicolaychukin kanssa vai onko kehitteillä uusi ohjelmisto.

MSI Afterburner on yksi suosituimmista ohjelmistoista, jolla tietokoneiden omistajat ohjaavat muun muassa ylikellotusta.

Lähde: PC GamerV2.fi | Miia Lyyra
< Suomalaisen Fingerso... Final Fantasy XVI:n ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova