Tuorein sisältö

Asus vetää takaisin 10 000 kappaletta Z690-sarjan ROG Maximus Hero -emolevyjä - osa komponenteista on kuumentunut ja sulanut

20.08.2022 klo 14.00 | Luettu: 902 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Asus on ilmoittanut vetävänsä takaisin 10 000 kappaletta 12. sukupolven ROG Maximus Z690 Hero -emolevyjä. Yhdysvaltain kuluttajatuoteturvallisuuskomission (CPSC) mukaan kyseisistä emolevyistä on saatu 10 ilmoitusta. CPSC:n julkaiseman tiedotteen mukaan vaarana on, että emolevyn väärin asennettu kondensaattori voi johtaa oikosulkuun, ylikuumenemiseen tai sulamiseen, joka voi puolestaan johtaa tulipaloon.

Takaisinvedettäviä malleja ovat ne, joiden sarjanumeroissa on MA, MB tai MC. Kyseiset emolevyt ovat valmistettu vuonna 2021. Sarjanumero löytyy myös emolevystä 24-nastaisen virtaliittimen vierestä. Mikäli ei ole varma, kuuluuko oma emolevy palautettavien joukkoon, voi asian tarkistaa syöttämällä sarjanumeron Asuksen sivuille. CPSC:n sivujen mukaan viallisia emolevyjä on myyty Best Buy:n ja Micro Centerin toimesta Neweggissä ja Amazon.comissa, mutta kyseisen emolevyn omistajan kannattaa silti tarkistaa oman emolevynsä sarjanumero.

Takaisinvedettävien emolevyjen käyttäjien on lopetettava välittömästi emolevyn käyttäminen ja palautettava tuote Asukselle. Kuluttajalle annetaan korvaus tuotteesta eli mitä luultavammin uusi vastaava tuote, sillä kyseistä emolevyä on edelleen myynnissä. Mitä ilmeisemmin vuodesta 2022 lähtien myynnissä olevilla emolevyillä ei ole enää kyseistä ongelmaa.

Lähde: The Verge

V2.fi | Miia Lyyra
< Microsoft pelaa kova... Saapuuko Taru sormus... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova