Tuorein sisältö

YouTubesta tunnettua teknikkoa lainattiin väärin - keskustelu PlayStation 5 -konsolin virheellisestä säilytysasennosta käy kuumana

16.01.2023 klo 20.00 | Luettu: 1447 kertaa | Teksti: Miia Lyyra



8. tammikuuta uutisoimme huhusta, jonka mukaan PlayStation 5 -konsolin pitäminen pystyasennossa saattaisi vahingoittaa pysyvästi konsolin komponentteja. Väitteen takana oli Wololo.net-sivusto, jonka mukaan jäähdytyksessä oleva nestemetalli valuu pitkin koneen sisuskaluja.

Nyt asiaan on ottanut kantaa mm. TheCod3r, jota Wololo lainasin alkuperäiseen uutiseen. Alkuperäisessä uutisessa TheCod3rin kommentteja aiheesta oli ymmärretty väärin, joita TheCod3r haluaa nyt korjata. Wololo väitti, että TheCod3r oli saanut käsiinsä virheellisiä laitteita, joita ei ole koskaan poistettu myyntipakkauksesta. Nyt TheCod3r täsmentää, että laitteet oli otettu pois myyntipakkauksesta, mutta itse laitetta ei ollut avattu esimerkiksi ruuvimeisselillä.

TheCod3rin täsmennyksen voit katsoa alla olevasta videosta. Uutinen jatkuu videon jälkeen.


Myös YouTubettaja Spawn Wave Plus on ottanut kantaa väitteisiin kertomalla, että mikäli pelaaja käyttää aktiivisesti konsoliaan, ei käyttäjällä pitäisi olla hätää nestemetallin valumisen suhteen.

Sony ei ole kommentoinut väitteitä.
Alla Spawn Wave Plusin julkaisema video aiheesta.


Lähde: Wccftech

V2.fi | Miia Lyyra
< Uutuuspeli Callisto ... Awesome Games Done Q... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova