Tuorein sisältö

Uutuuspeli Callisto Protocol ei myy odotetusti, joten analyytikot joutuivat ottamaan kovat keinot käyttöön

16.01.2023 klo 18.00 | Luettu: 1558 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Gamesindustry.biz sivusto uutisoi ettei Callisto Protocol myy odotetusti. Uutisen mukaan pelinkehittäjä Krafton odotti yli 5 miljoonan kappaleen kumulatiivista myyntiä, mutta tällä hetkellä myynti on niin vähäistä, ettei myyntitavoitetta ole mahdollista saavuttaa ennen vuoden loppua.

Analyytikkojen mukaan myyntiin on vaikuttanut muun muassa se, että Calisto Protocol on saanut huonoja arvioita Metacritic-sivustolla. Lisäksi analyytikkojen mukaan kehittäjät käyttivät liikaa rahaa Callisto Protocollan tekemiseen. Myös pelin pituuden epäillään vaikuttavan myyntiin. Callisto Protocol on saamassa lisäsisältöä tämän vuoden aikana.

V2.fi:n Miikka arvio Callisto Protocolin kahden tähden arvoiseksi kokonaisuudeksi. Miikka luonnehti teosta näin: “ Kaunis, mutta innoton avaruuskauhupaketti”. Arvostelun voit lukea tästä.



V2.fi | Miia Lyyra
< Virtuaalisen varusku... YouTubesta tunnettua... >

Keskustelut (3 viestiä)

klspcjaldhaobfkakd

16.01.2023 klo 19.53 1 tykkää tästä

jaa myyntiin vaikittaa huonot metacriticpisteet no pitaisko sit ostaa kasa hyvia arvioita ni jos myynti siita lahtis paranee
lainaa
Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

17.01.2023 klo 12.49

Käytetään paljon rahaa raakileeseen ja ihmetellään kun edes-takaisin-heilumis taistelu mekaniikka plus tarina joka on: "mene tuonne, olet nyt vanki xd, lol nyt on örvelöitä" ei menekään kuumille kiville.
Pienet yksityiskohdat ja suurempi kokonaisuus eivät toimineet tämän pelin kohdalla.
lainaa
destev

18.01.2023 klo 11.48 1 tykkää tästä

Niin, mitäs ihmeitä ne analyytikkojen käyttöön ottamat kovat keinot on? Niistä ei ole jutussa mitään mainintaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova