Tuorein sisältö

Viimeisin Steam-kokeilu tarjoaa pelaajille uuden keskuksen löytää DLC-sisältöä omistamiinsa peleihin

28.01.2023 klo 11.00 | Luettu: 1019 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenValve on julkistanut viimeisimmän Steam-laboratorion kokeilun, joka on uusi kauppakeskus lisäsisältöjen löytämiseen pelaajien valmiiksi omistamiin peleihin.

Uuden lisämateriaalikeskuksen tarkoituksena on Valven mukaan tarjota pelaajille mahdollisimman helppo tapa pysyä kartalla suosikkipelien uusista DLC-sisällöistä ja helpottamaan lisäsisältöjen selaamista sekä hankkimista. Sivuston sisältö koostuu puhtaasti pelaajan pelikirjaston pelien sisällöistä ja sen vuoksi käyttäjien pitääkin kirjautua sisälle Steamiin nähdäkseen sivuston sisältö.

Keskuksesta pelaajat näkevät helposti suosituimmat DLC-sisällöt peleihin ja lisämateriaalin voi selata joko viimeksi pelattujen tai eniten pelattujen pelien perusteella.

Omaan DLC-keskukseen voi tutustua täällä: https://store.steampowered.com/dlcforyou

Koska kyseessä on osa Steamin parantamiseen tähtäävää Steam-laboratorion kokeilua, niin pelaajat voivat halutessaan käydä antamassa palautetta tai parannusehdotuksia lisäsisältökeskusta koskevalla keskustelufoorumilla.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Epic Games Storen il... Venäjän hallitus aik... >

Keskustelut (2 viestiä)

asdfghj

28.01.2023 klo 15.26 2 tykkää tästä

Toivottavasti tämä helpottaa oikean dlc:n löytämistä. Viime vuosina on useamman pelin kanssa ollut vaikeuksia ymmärtää mitä dlc:tä niihin on tarjolla. Steamissä pelin sivulla listatut lisäsisällöt saattavat olla niin täynnä skiniä, skinipakettia ja muuta roskaa, että sieltä on turha edes yrittää ymmärtää onko peliin tarjolla mitään itseä kiinnostavaa sisältöä. Välillä taas on mahdoton saada selkoa mikä on yksittäinen dlc, mikä on paketti, joka sisältää useamman dlc:n ja mikä on kaikki dlc:t sisältävä paketti.
lainaa
Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

28.01.2023 klo 15.30 1 tykkää tästä

Steamin suositus algoritmit pitäisi laittaa ihan uusiksi. Olet piilottanut umpi surkeita pelejä tai niitä mitkä eivät vain kiinnosta, sen jälkeen Steam saa ne ujutettua löytöjonoon ja muilla tavoilla esille kun et ole joka ikistä yksittäistä DLCtä piilottanut.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova