Tuorein sisältö

Epic Games Storen ilmaispeleissä pohditaan vaikeita ratkaisuja mafian kanssa ja yritetään selviytyä hirviöiden täyttämässä kaupungissa

27.01.2023 klo 22.00 | Luettu: 1642 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Epic Games Store jakaa jälleen ilmaisia pelejä kaksin kappalein ja saatavilla tällä viikolla ovat tarinallinen ensimmäisen persoonan peli Adios sekä kauhuaiheinen moninpeliä ja selviytymispeliä yhdistävä Hell is Others. Tuttuun tapaan molemmat pelit ovat saatavilla ilmaiseksi viikon ajan, eli torstaihin 2. päivä helmikuuta kello 18.00 Suomen aikaa saakka.

Adios on ensimmäisen persoonan elokuvallinen peli, jossa pelaajan ohjaama kansasilainen sikafarmari yrittää lopettaa mafian ruumiiden hävittämisen mutta järjestäytynyttä rikollisuutta ei jätetä ihan noin vaan taakseen. Pelin voi napata omaan pelikirjastoonsa sen Epic Games Store -sivulta.



Ranskalaisen filosofi Jean-Paul Sartren jalanjäljissä seuraava Hell is Others on noir-henkinen PvPvE-kauhutoimintapeli, jossa pelaajan tehtävänä on joka ilta poistua asuntonsa turvasta taistelemaan hirviöiden täyttämään kaupunkiin. Hirviöitä ja muita pelaajia pääsee räiskimään pikseligrafiikalla toteutetussa pelissä nappaamalla se itselleen pelin Epic Games Store -sivulta.



V2.fi | Mikko Seppänen
< Jotain Ubisoftilla t... Viimeisin Steam-koke... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova