Tuorein sisältö

Forza Motorsport viivästyy huhujen mukaan jopa vuoden loppupuolelle saakka

28.01.2023 klo 17.00 | Luettu: 1455 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSeuraavan sukupolven ajokokemusta lupaava Forza Motorsport saattaa viimeisempien huhujen mukaan ilmestyä aiemmin ilmoitettua myöhemmin ja pelaajat pääsevätkin kaahaamaan vasta tämän vuoden loppupuoliskolla.

Microsoft ja pelinkehittäjä Turn 10 Studios alun perin ilmoittivat uuden Forza-pelin saapuvan tämän vuoden keväällä mutta mielenkiintoisesti aiemmin tällä viikolla Developer_Direct -lähetyksessä mukana ollut Forza Motorsport oli ainoa peli, jolle ei ilmoitettu vielä varmaa julkaisupäivämäärää ja pelin kerrottiin ainoastaan ilmestyvän vuoden 2023 aikana.

Lähetyksen jälkeen Giant Bomb -sivuston pelitoimittaja Jeff Grubb kertoikin Game Mess -ohjelmassaan kuulleensa lähteiltään, että pelin julkaisua on siirretty vuoden jälkimmäiselle puoliskolle ja peli saattaa vasta ilmestyä jopa vuoden viimeisellä neljänneksellä, eli loka-joulukuussa.

Toistaiseksi Microsoft tai Turn 10 Studios eivät ole vahvistaneet pelin siirtymistä mutta aiemmin Microsoft on ollut aiemminkin valmis siirtämään useiden odotettujen pelien kuten Halo Infiniten tai Bethesdan Starfieldin julkaisua saadakseen peleille lisää kehitysaikaa.

Microsoft on kuitenkin päivittänyt pelin viralliselle tukisivulle tiedon, että vaikka uusin Forza Motorsport ilmestyy ainoastaan Xbox Series X|S -konsoleille ja PC:lle, niin se tulee yhä olemaan myös pelattavissa Xbox One -laitteilla Xbox Game Pass -palveluun kuuluvan pilvipelauksen kautta.Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Venäjän hallitus aik... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova