Tuorein sisältö

Forspokenin ohjaaja lupaa tulevien päivitysten vastaavan pelaajien kritiikkiin ja korjaavan pelin pelattavuutta, teknisiä ongelmia sekä paljon muuta

08.02.2023 klo 22.00 | Luettu: 824 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Square Enixin julkaisema ja pelinkehittäjä Luminous Productionsin tekemä PlayStation 5 -konsoliyksinoikeuspeli Forspoken ei saanut erityisen lämmintä vastaanottoa kriitikoilta eikä pelaajilta mutta toimintaroolipelin ohjaaja Takeshi Aramaki lupaa äskettäin julkaistussa viestissä pelistudion pyrkivän vastaamaan kritiikkiin tulevilla päivityksillä.

Aramakin kertoo Twitterissä julkaistussa viestissä kuulleensa pelaajien palautteen ja kertoo pelistudion jo työstävän ensimmäistä merkittävää päivitystä, joka tulisi sisältämään parannuksia pelin yleiseen suorituskykyyn mutta myös grafiikkaan, pelattavuuteen ja yleisiä päivityksiä pelin sisältöön PlayStation 5:llä sekä useilla eri PC-kokoonpanoilla.



Peli saikin runsaasti kritiikkiä (muun muassa 2/5 arvosanalla varustetussa V2.fi:n arviossa) teknisistä ongelmistaan sekä erityisen kovista PC-rautavaatimuksistaan. Forspokenia kritisoitiin myös varsinaisesta tarinasta ja muusta sisällöstä, joten on vaikea sanoa kuinka hyvin Luminous Productions pystyy siihen vaikuttamaan päivitysten avulla mutta Mass Effect 3 opetti ettei mikään ole täysin mahdotonta.

Nähtäväksi siis jää mikä mahtaa olla Forspokenin tulevaisuus ja kuinka paljon Square Enix aikoo peliin vielä panostaa, ottaen huomioon pelijulkaisijan hylänneen Babylon's Fall -roolipelin käytännössä alle vuoden jälkeen.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Scars Above vie pela... Nintendo esitteli vi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova