Tuorein sisältö

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vaikuttaa olevan Nintendon isoin Switch-peli ja samalla myös 10 euroa kalliimpi

11.02.2023 klo 17.15 | Luettu: 1133 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenNintendon odotettu The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vaikuttaa olevan myös suurin Nintendon julkaisema Switch-peli, sillä Nintendon eShopissa listaa pelin olevan kooltaan 18,2 gigatavua.

Nintendon omista julkaisuista aiemmin suurin peli olikin juuri pelin edeltäjä vuonna 2017 ilmestynyt kehuttu The Legend of Zelda: Breath of the Wild, joka vei tilaa noin 14,7 gigatavua mutta kyseiset pelit eivät suinkaan ole Switchin isoimpia tilarohmuja, sillä NBA 2K23 vaatii Switchiltä tilaa massiiviset 55,8 gigaa.

Toukokuun 12. päivä ilmestyvä Tears of the Kingdom on myös ensimmäinen Nintendon julkaisema peli, joka tulee maksamaan 10 euroa enemmän kuin aiemmat julkaisut, eli pelin suositushinta on 69,90 euroa vaikka osa jälleenmyyjistä myy peliä toki halvemmalla.

Hinnankorotus ei ole toki täysin uutta, sillä muut julkaisija ja konsolivalmistajat ovat myös nostaneet hintoja viime vuosina mutta pääasiassa kalliimmat hinnat ovat koskeneet viimeisimmän konsolisukupolven PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -versioita eivätkä vanhempia alustoja, kuten tänä vuonna 6 vuotta täyttävää Nintendo Switchiä.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Sony syyttää Microso... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova