Tuorein sisältö

Far Cry 6 -toimintapeli pelattavissa ilmaiseksi pitkän viikonlopun ajan

15.02.2023 klo 16.00 | Luettu: 827 kertaa | Teksti: Toimitus



Ubisoft tarjoaa trooppista toimintaa ja vaarallisia tilanteita pitkän ilmaisviikonlopun ajan Far Cry 6:n maailmassa. Ilmaisviikonloppu kestää huomisesta torstaista ensi viikon maanantaihin saakka. Pelaaja pääsee hyppäämään vastarintataistelija Dani Rojasin rooliin heittelemään kapuloita saarivaltiota kuristavan diktatuurin rattaisiin. Mukana ovat tietysti pelisarjasta ennestään tutut eläinkumppanit sekä erilaiset kulkuneuvot ja mittava asevalikoima.

Pelattavissa ovat niin peruspeli kuin sen kaksi vanhempaa lisäosatehtävääkin. Näitä ovat samannimisestä elokuvasarjasta innoituksensa saanut Rambo: All the Blood- tehtävä sekä Stranger Things -mysteeri The Vanishing. Myös yhteistyömuoto on osa ilmaisviikonloppua, jolloin tehtävistä voi nauttia halutessaan kaverin kanssa. Yhteistyömuotoa viikonlopun aikana pelanneille on pelissä luvassa lahjana White Lotus -tarkkuuskivääri.

Toiminnan ystäviä saattavat kiinnostaa myös alennukset: peruspelin voi ostaa 70 prosentin alennuksella ja viimeisin lisäosa, Lost Between Worlds, on tarjouksessa puoleen hintaan. Pelissä tapahtunut edistys siirtyy ilmaisviikonlopun jälkeen maksulliseen versioon.

Far Cry 6 on saatavilla sekä PC:lle että Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille.

V2.fi | Toimitus
< Atomic Heart -musiik... Ubisoftin maksuton u... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova