Tuorein sisältö

Ubisoftin yritysjohtoon kuuluva Maxime Béland eroaa ahdistelusyytösten vuoksi

06.07.2020 klo 20.15 | Luettu: 2471 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenUbisoft kertoi viikonloppuna Gamesindustry-sivustolle, että pelijulkaisijan toimituksellisena varajohtajana toiminut Maxime Béland on eronnut useiden häntä kohtaan esitettyjen häirintä- ja ahdistelusyytösten jälkeen.

Aiemmin tällä viikolla Ubisoftin vaikutusvaltaiseen toimitukselliseen ryhmään kuuluvia Maxime Bélandia ja Tommy Françoisia kohtaan esitettiin useita ahdistelusyytöksiä, joiden seurauksena pelijulkaisija ilmoitti asettavansa molemmat tutkimusten ajaksi virkavapaalle. Huolimatta Bélandin erosta, Ubisoft lupaa kuitenkin jatkaa häntä kohtaan tehtyjen ahdistelusyytösten tutkimista.

Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot ilmoitti aiemmin viime viikolla yhtiön jälleen uudistavan toimituksellisen ryhmänsä, tällä kertaa useiden julkaisijan johtoportaaseen kohdistuneiden häirintä- ja ahdistelusyytösten vuoksi.

Kyseessä on jo toinen kerta tänä vuonna, kun Ubisoft pistää toimituksellisen ryhmänsä uusiksi. Aiemmin tammikuussa Guillemot halusi uudistaa firman luovasta suunnasta vastuussa ollutta ryhmää Ghost Recon Breakpoint -pelin laimean vastaanoton ja odotettua heikomman myynnin vuoksi.

Ubisoft lupaa jatkossa tutkia kaikki työntekijöitä kohtaan esitetyt syytökset eikä aio hyväksyä työpaikalla tapahtuvaa häirintää tai muuta firman käytössääntöjä rikkovaa toimintaa.

Lähde: GamesIndustry.biz

V2.fi | Mikko Seppänen
< Criterion tarjoilee ... Pokémon Go on tienan... >

Keskustelut (4 viestiä)

Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

06.07.2020 klo 21.42

Sekä pelifirmojen että pelaajayhteisöjen osalta tänä kesänä on paljastunut aika paljon seksuaalisia ahdistelu- ja häirintätapauksia.
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

06.07.2020 klo 21.55 2 tykkää tästä

Ei ole sikäli poikkeuksellista, että kaikenlaiset ilmiöt tulevat esiin ryppäinä. Mutta varsinkin tämä asia on sellainen, että kun joku jossain uskaltaa puhua ja saa oikeutta, saattaa joku toinen rohkaistua siitä kertomaan omatkin kokemuksensa.
lainaa
hosndbfd

07.07.2020 klo 06.43

sjwt laskee ahdisteluksi jo sen kun pomo sanoo etta deadline on vuoden paasta. etta hyva et tutkitaan
lainaa
huutista

07.07.2020 klo 08.47 3 tykkää tästä

hosndbfd kirjoitti:
sjwt laskee ahdisteluksi jo sen kun pomo sanoo etta deadline on vuoden paasta. etta hyva et tutkitaan


rinnakkaisluokan olavi sanoi että sjw oli syöny kastemadon, hehe sjwt on niin tyhmiä
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova