Tuorein sisältö

Bioware, Blizzard ja Riot Games -veteraanit perustivat uuden pelistudion - Elodie Games hakee nyt pre-alpha-testaajia uudelle co-op-roolipelille

25.02.2023 klo 17.30 | Luettu: 1041 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Elodie Games on uusi pelistudion, jonka taustalta löytyy useita pelialan veteraaneja, jotka ovat aiemmin työskennelleet Riot Gamesin, Blizzardin ja Biowaren työntekijöitä.

Pelistudio on nyt julkistanut ensimmäisen Project Skies -nimellä kulkevan pelinsä, joka pelistudion mukaan ammentaa inspiraatiota useista peleistä, joiden parissa pelinkehittäjät ovat työskennelleen aiemmin, joihin kuuluvat muun muassa Mass Effect, Dragon Age, League of Legends, World of Warcraft ja Lord of the Rings Online.



Tyyliltään peli tulee olemaan yhteistyötoimintaroolipeli ja tulee olemaan crossplay-tuella varustettu free-to-play-peli sekä mobiilialustoille että PC:lle.

Pelissä ohjataan Elodie Gamesin mukaan ikonisia sankareita värikkäässä fantasiamaailmassa, joka tulee tarjoamaan reilusti uudelleenpelattavuutta ja edistymismahdollisuuksia. Toistaiseksi tämän enempää pelistä ei vielä tiedetä mutta kiinnostuneet voivat nyt ilmoittautua mukaan pelin pre-alphta-testaukseen osoitteessa: bit.ly/projectskies


V2.fi | Mikko Seppänen
< Uusi Warner Bros. -p... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova