Tuorein sisältö

IO Interactive paljasti lisätietoja tulevasta James Bond -pelistä

18.03.2023 klo 17.00 | Luettu: 959 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


IO Interactive kertoi marraskuussa 2020 työstävänsä uutta James Bond -peliä. Projekti nimettiin työnimellä Project 007. Studio ei paljastanut tulevalle pelille julkaisupäivää tai alustoja. Nyt Eurogamerin Robert Purchese on kuitenkin päässyt juttusille IO Interactiven väen kanssa ja saanut ripauksen lisätietoja tulevasta James Bond -pelistä.

Studio kertoo, että Eon Productionsin kanssa työskentely on sujunut hyvin. Eon on tuotantoyhtiö, joka on luotu James Bond -elokuvien tuottamista varten. Kumpikin taho on etsinyt yhteisymmärrystä, jotta tulevasta videopelistä saataisiin mahdollisimman hyvä. Neuvottelut ovatkin tuottaneet tulosta, sillä pelissä nähdään aivan uusi James Bond. Kyseessä on pelihahmo, joka ei ole ollut osana elokuvia.

IO Interactive ei vieläkään paljastanut milloin Project 007 julkaistaan, joten jäämme odottelemaan lisätietoja. Eurogamerin haastattelun voit lukea tästä.
V2.fi | Miia Lyyra
< Kun Super Meat Boy j... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (3 viestiä)

Sakari83

18.03.2023 klo 18.18 2 tykkää tästä

"ripauksentietoa" kuvaa kyllä hyvin juttua. Hienoa kuulla silti, että projekti on vielä hengissä. Toivottavasti eivät perseile tätä world of asssassin tyyliin ( vanhojen pelien omistaneille kettuilu).
lainaa
vhwovjqofnsng

19.03.2023 klo 10.37 2 tykkää tästä

pitasko huolestua mita tarkottaa ihan uus hahmo. eka ajatus on et eivat osanneet tehda kunnollista bond pelia niin taa bond on enemman salamurhaaja joka vaan hiiviskelee siviilien joukossa ja tuuppaa roistoja lihamyllyihin
lainaa
Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

19.03.2023 klo 18.34

"Uusi hahmo" tarkoittanee sitä, että IOI:n Bond on selvästi pelihahmo eikä peliin ängetty elokuvahahmo, eli lähdemateriaalia ei noudateta orjallisesti. Hyvä. Maailmassa on muutenkin liikaa kehnoja lisenssipelejä ja pelattavia elokuvia.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova