Tuorein sisältö

Useita naisia ahdisteltiin ja huumattiin Game Developers Conference -pelitapahtumassa San Franciscossa

27.03.2023 klo 22.00 | Luettu: 2331 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Useampi pelialan vaikuttaja on kertonut, että viime viikolla järjestetyssä Game Developers Conference -pelitapahtumassa naisia on muun muassa ahdisteltu ja huumattu. Aiheesta kertovat muun muassa Leena van Deventer ja Guy Blomberg, jotka kirjoittivat aiheesta Twitterissä.

Leena van Deventer kertoo, että naisista on puhuttu alentavaan sävyyn ja vähätelty, minkä lisäksi naisten juomiin on lisätty huumaavia aineita. Deventer kertoo, että valta-asemassa oleva mies olisi houkutellut naisia hotellihuoneeseen ja käynyt heihin käsiksi. Deventer kertoo, että heillä on tiedossa ahdistelijoiden henkilöllisyys, minkä lisäksi naisille on tarjottu apua tapahtuneen johdosta.

Guy Blomberg kertoo Twitterissä, että osa ahdisteluista ja huumaamisista saattoi käydä hänen isännöimässään karaoketapahtumassa. Blomberg on todella pahoillaan tapahtuneesta ja on luvannut selvittää tapahtumapaikan ja turvallisuushenkilöiden kanssa tilaisuuden kulkua. Blomberg kertoo olevansa huojentunut tietäessään, että naisilla oli ystäviä, jotka pitivät heistä huolta.

GamesIndustry.biz on yrittänyt ottaa yhteyttä Game Developers Conferencen järjestäjiin, mutta toistaiseksi tapahtumanjärjestäjä ei ole ottanut kantaa tapahtuneeseen.

Mikäli sinä tai läheisesi tarvitsee apua, voit ottaa yhteyttä valtakunnalliseen kriisipuhelimeen. Kriisipuhelin päivystää vuoden jokaisena päivänä ja yönä. Numeroon voi soittaa nimettömänä ja luottamuksellisesti.
Numero 09 2525 0111. Lisätietoja Suomen Mielenterveysseuran sivuilta.


Alla Leena van Deventerin twiitti. Koko ketju on luettavissa twitterissä.Lähde: Eurogamer, GamesIndustry.biz

V2.fi | Miia Lyyra
< Microsoft lopetti eu... Warner Brosin huippu... >

Keskustelut (1 viestiä)

Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

28.03.2023 klo 09.43 2 tykkää tästä

Kaameaa toimintaa, tämä on tutkittava perinpohjin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova