Tuorein sisältö

Warner Brosin huippusuositun tappelupelin beta siirtyy tauolle

28.03.2023 klo 14.00 | Luettu: 772 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Warner Bros Games ja kehittäjä Player First Games ilmoittivat eilen MultiVersus-tappelupelin sulkeutuvan 90 päivän kuluttua. Nykyinen avoin beta menee tauolle 25. kesäkuuta, eikä peli ole sen jälkeen pelattavissa verkossa. Harjoittelutilat ja muut paikalliset pelitilat toimivat annetun päivämääränkin jälkeen.

Kehittäjätiimi kertoo hyödyntävänsä tauon pelin uusintajulkaisun kehittämiseen ja valmisteluun, panostaen muun muassa hahmoihin, karttoihin ja pelitiloihin sekä verkkotoimintojen parantamiseen. Julkaisu on suunniteltu tapahtuvaksi alkuvuoden 2024 aikana.

Ilmaispelin sisältämien mikromaksuostosten hintaa ei kuitenkaan hyvitetä takaisin pelaajille, mikä on jo ehtinyt harmistuttaa osaa pelaajakunnasta. Kehittäjä lupaa, että kaikki pelissä tapahtunut kehitys ja saatu sisältö palaavat käytettäväksi uusintajulkaisun yhteydessä.

Ilmestyessään kesällä 2022 MultiVersus oli pian yksi suosituimmista peleistä Steamissa. PC-pelaajien lisäksi mättöpelistä pääsivät ilmaiseksi myös keskenään iloitsemaan PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One- sekä Xbox Series X|S -konsolien omistajat. Smash Bros -tyylinen platform-fighter yhdistelee erilaisia Warner Brosin omistamia hahmoja ja tuo nämä nopeatempoisiin taisteluihin. MultiVersusta ennakoitiin uunituoreena myös V2.fi:ssä.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Anne Kukkura
< Useita naisia ahdist... Toimintaa, rikoksia ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova