Tuorein sisältö

Quantum Break jättää Xbox Game Passin tilapäisesti - Remedy lupaa pelin palaavan kunhan lisenssiongelmat on saatu kuntoon

05.04.2023 klo 21.30 | Luettu: 882 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Kotimaisen pelinkehittäjä Remedyn vuonna 2016 Xbox One -konsoliyksinoikeudella ilmestynyt ajanleikittelyn ympärillä pyörinyt ja televisiosarjamaisia piirteitä sisältänyt räiskintäpeli Quantum Break on jättämässä Xbox Game Pass -palvelun.

Kyseessä ilmeisesti samanlainen lisenssiongelma kun mikä osui pelistudion aiemman Alan Wake -pelin kohdalle vuonna 2017 eli osa pelin lisensseistä, esimerkiksi musiikkiin liittyen on loppumassa.

Remedy kuitenkin vakuuttaa neuvottelujen olevan jo käynnissä lisenssien uusimisesta eli kyseessä tulee olemaan vain tilapäinen poistuminen.



Quantum Break sai ilmestyessään varsin positiivisen vastaanoton (V2.fi:n arviossa 4,5/5 arvosana) mutta peli on päässyt hieman unohtumaan vaikka se onnistui mielenkiintoisesti yhdistelemään pelaajan tekemisten mukaan hieman muuttuvia televisiosarjamaisia välivideoita ja toimintaa.

Pelissä myös nähtiin viime kuussa menehtynyt mainio näyttelijä Lance Reddick, joten muista Remedyn toimintapeleistä pitävien kannattaa ehdottomasti kokeilla peliä sen palatessa Xbox Game Pass -palveluun, jos sitä syystä tai ei ole tullut vielä tehtyä.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Steam Deck saa odott... Kiitos EU! Nintendo ... >

Keskustelut (1 viestiä)

ckqofjwixnnsd

07.04.2023 klo 14.54

nissanmainokset pois. onneks mikaan ei poista niita vanhoista test driveista
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova