Tuorein sisältö

The Last of Us Part I:n PlayStation 5 -versiota korjailtiin ja ehostettiin - mukaan saapui HBO-lisäsisältöä

12.04.2023 klo 22.00 | Luettu: 971 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


The Last of Us Part I:n PlayStation 5 -versio on saanut päivitystiedoston. Naughty Dogin julkaiseman viestin mukaan korjauksia on tehty mm. pelimekaniikkaan ja esteettömyyteen. Korjausten lisäksi mukaan on lisätty HBO-lisäsisältöä. Jatkossa Ellie voi pukea päälleen The Wire- ja Mortal Kombat 2 -paidat. Uusia vaatteita voit ihailla paremmin alla olevasta twiitistä.

Myös PC:lle julkaistu The Last of Us Part I on saanut uuden päivityksen. v1.0.2.1-päivityksen on luvattu korjaavan hiirtä ja näppäimistöä käyttävien pelaajan kokeman ongelman, jossa kamera on tärissyt epätavallisen paljon. Tiedotteessa on myös muistutettu, että Naughty Dog ja Iron Galaxy seuraavat tarkasti pelaajien antamaa palautetta ja tekee kaikkensa korjatakseen peliä.

The Last of Us Part I:n PC-versio on kokenut kovia julkaisunsa jälkeen, sillä kaikki ei ole sujunut oppikirjojen mukaisesti. Peli on kärsinyt useista ongelmista, joita on yritetty korjata jo useiden hotfix-päivitysten avulla. Ongelmat ovat liittyneet mm. suorituskykyyn ja grafiikkaan. PC-versio sai V2.fi:n arviossa lähes murskatuomion. Arvosanaksi PC-käännökselle herui ainoastaan 1,5 tähteä viidestä. Arvion voit lukea tästä.



Lähde: Polygon


V2.fi | Miia Lyyra
< Suomalaisen Frozenby... Super Mario Bros -te... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova