Tuorein sisältö

Sony panostaa jälleen lisää moninpeleihin - entisten Destiny-tekijöiden luotsaava Firewalk Studios on nyt osa PlayStation Studios -perhettä

21.04.2023 klo 23.00 | Luettu: 643 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSony on parin viime vuoden aikana panostanut erityisesti tuleviin moninpelisisältöihin hankkimalla viime vuonna nykyään Destiny-pelin pyörittämiseen keskittyneen Bungien ja sekä muun muassa Assassin's Creed -pelisarjan kehityksessä mukana olleen Jade Raymondin uuden moninpeleihin keskittyneen Haven Studiosin.

Nyt Sony on ilmoittanut jälleen hankkineensa Destinyn luovana johtajana toimineen Ryan Elliksen luotsaaman Firewalk Studiosin, jonka kerrottiin jo pari vuotta sitten työstävän uutta PlayStation 5 -yksinoikeusmoninpeliä.

Firewalk Studiosilta löytyy myös muuta moninpeliosaamista, sillä studio päällikkö Tony Hsu oli päävastuussa Destiny-asioista Activisionilla ja pelistudiolla on myös muitakin bungielaisia mukana. Sonyn mukaan uusi hankinta tulee juurikin auttamaan kasvattamaan PlayStation Studioiden live service -osaamista.

Toistaiseksi Firewalk Studioiden työstämästä uudesta moninpeliräiskinnästä ei ole kuulunut ensimmäisen julkistuksen jälkeen mitään uutta, mutta Sony kertoo olleensa vaikuttunut pelistudion kunnianhimosta tulevan pelin suhteen ja juuri sen vuoksi päätyneensä hankkimaan pelistudion omistukseensa.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Xbox Game Pass laaje... Karl Marx, Lev Trots... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova