Tuorein sisältö

Huonoja uutisia Microsoftille: Activision-kauppa blokattiin Briteissä

26.04.2023 klo 17.24 | Luettu: 1358 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Microsoftilla ilmeisesti jo vähän valmistauduttiin vauhdittamaan Activision Blizzard -kauppojen syntyä muissakin asiaa käsittelevissä instansseissa, kunhan Iso-Britannian kilpailuviranomaiset olisivat ennakkotapauksena lyöneet papereihin hyväksyvät leimansa. Toisin kuitenkin kävi: Brittilässä päätettiin pistää Microsoftille kapuloita rattaisiin ja se uutinen on nyt shokeerannut jotakuinkin kaikki, jotka odottivat jättidiilin etenevän hissukseen päätökseensä.

"Olemme päätyneet siihen, että firmojen yhdistyminen johtaisi kaikkein voimakkaimpaan toimijaan nopeasti kasvavilla pilvipelaamisen markkinoilla. Nykyisen 60-70% markkinaosuuden päälle maailmanluokan pelivalikoiman hankkiminen tarkoituksena estää kilpailijoita saamaan kyseisiä pelejä, heikentäisi kilpailutilaanetta tällä tärkeällä, kasvavalla markkina-alueella."

Sekä Microsoft että Activision Blizzard aikovat valittaa päätöksestä. Toukokuun lopulla EU:n kilpailuviranomaisten on tarkoitus tehdä omat päätelmänsä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Xboxilla taloudellis... Tieto toukokuun Play... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (4 viestiä)

Paahtoleipä

26.04.2023 klo 18.11 9 tykkää tästä

Xbox-pojat huomio. Hätäkokous tänään kerhomajalla klo 20.00.
lainaa
aifaocmalfbkamfja

27.04.2023 klo 06.53 1 tykkää tästä

maailmanluokan lol virkamiesten pelikokemus ja ymmarrus taas korkeintaan 90 luvultw tai ei oo ollenkaan
lainaa
DealsGone

27.04.2023 klo 11.33 5 tykkää tästä

Erittäin hyvä uutinen ja mahtavaa, että kerrankin M$ saa nenilleen eikä voi vain rahalla ostaa itselleen isoja multiplat-pelisarjoja. Joutuu ehkä jopa vähän innovoimaan ja kehittämään omia pelisarjoja, ja se jos mikä on pelaajalle hyvä juttu.
lainaa
Cubisti

27.04.2023 klo 16.16 1 tykkää tästä

Nintendo ei edes panosta pilvipelaamiseen, niin luonnollisesti Microsoft on tällöin markkinajohtaja tällä suhteellisen kapealla markkinasegmentillä.

Hieman hassua käyttää pilvipelaamista keppihevosena, kun tuolla ei ole mitään merkitystä eikä se tule uhkaamaan konsoleiden asemaa.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova