Tuorein sisältö

FromSoftwaren jättirobottipelisarja palaa ryminällä - Armored Core VI sai ensimmäisen pelikuvaa esittelevän trailerin ja julkaisupäivän

27.04.2023 klo 20.00 | Luettu: 1435 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenDark Souls -pelisarjallaan itsensä laajemmalle yleisölle tutuksi tehnyt japanilainen pelinkehittäjä FromSoftware julkisti viime vuoden The Game Awards -tapahtumassa tuovansa takaisin pitkän tauon jälkeen jo vuonna 1997 alkuperäisellä PlayStation-konsolilla alkaneen Armored Core -mecharäiskintäsarjan.

Tänään FrowSoftware julkaisi ensimmäisen pelikuvaa sisältävän pelitrailerin uudesta Armored Core VI: Fires of Rubicon -pelistä ja samalla ilmoitti pelin ilmestyvän elokuun 25. päivä Xbox Series X|S-, Xbox One-, PlayStation 5-, PlayStation 4- ja PC-alustoille. Pelin Xbox One- ja PlayStation 4 -versiot sisältävät myös ilmaisen päivityksen Xbox Series X|S- tai PlayStation 5 -versioihin.

Normaalin version lisäksi pelistä tulee myyntiin myös hulppea Premium-edition, jolla on hintaa lompakkoa kurittavat 449,99 euroa mutta jonka mukana tulee mecha-pienoismallin lisäksi myös säilytyshalli sille sekä julisteita, taidekortteja sekä tarroja.

Muutaman satasen halvemmalla 249,99 euron hintaan pelistä on myös saatavilla pelkällä mechalla ja muilla lisämateriaaleilla varusteltua Collector's Edition. Keräilyversiot ovat saatavilla ainoastaan Bandai Namcon virallisesta kaupasta.
V2.fi | Mikko Seppänen
< Asuksen Steam Deck -... Epic Games tarjoaa t... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova