Tuorein sisältö

Respawn Entertainment haluaisi tehdä Titanfall 3:n, mutta sen sijaan luvassa on jotain aivan muuta

02.05.2023 klo 21.00 | Luettu: 1351 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Titanfall-peleistä, Apex Legendsistä ja muutama päivä sitten julkaistusta Star Wars Jedi: Survivorista tuttu Respawn Entertainment on kertonut lisätietoja studion tulevista peleistä.

Axiosille annetun haastattelun mukaan Titanfallin johtajana tunnettu Steve Fukuda luotsaa uutta pientä tiimiä studion sisällä, joka työstää jotain peliä, josta ei vielä kerrottu lisää. Zampellan antamien tietojen mukaan tiimin tarkoituksena on löytää jotain “hauskaa ja uutta”.

Luvassa on myös huonoja uutisia, sillä studion johtajana toimivan Vince Zampellan mukaan kyseessä ei ole Titanfall 3, vaikka studio itse haluaisi kyseisen pelin tehdä. Zampella vastasi haastattelussa myös Battlefieldiä koskeviin tiedusteluihin. Studion tarkoituksena on saada Battlefield takaisin parempaan asemaan. Mukana kehitystyössä on Call of Dutyn entinen johtaja Byron Beede.

Kokonaisuudessaan haastattelun voit lukea Axiosin sivuilta.V2.fi | Miia Lyyra
< Xboxin käyttöliittym... Microsoft kertoi lis... >

Keskustelut (2 viestiä)

Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

02.05.2023 klo 23.27

Zampella on sanonut samaa kommenttia kaksi vai kolme vuotta ja nyt joku päätti sen olevan uutinen.
lainaa
dsfodsfhg

03.05.2023 klo 14.40

"Battlefield parempaan asemaan."

Siinä onkin vuori kiivettävänä jakun sherpana (vuorikiipeilyavustaja) toimii EA niin huhhuh. Olisivat vain tehneet sen bf 2143:sen kun siitä piti aikoinaan 1943:ssa kiusoitella niin ei tarttis kiipeillä vuoria. Pelkästään paljon mielenkiintoisempi scifi -teema olisi pelastanut paljolta uskaltaisin väittää.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova