Tuorein sisältö

Zelda: Tears of the Kingdomissa ei ole mahdollista silittää koiraa ja se saa pelaajat pettyneeksi

14.05.2023 klo 17.00 | Luettu: 976 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Zelda: Tears of the Kingdom ilmestyi aiemmin tällä viikolla ja on päässyt heti tarkempaan tarkasteluun pelaajien toimesta. Twitter-tili Can You Pet the Dog? kerää tietoja videopeleistä, joissa eläinten silittäminen on mahdollista. Myös tuorein Zelda-peli joutui syyniin.

Valitettavasti The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomissa ei ole mahdollista silittää koiraa. Twitterissä julkaistulla videolla näkyy, kuinka koira kellii ja odottaa maharapsutuksia, mutta Link vain tuijottaa eläintä.

Twiitin kommenttikenttä on täyttynyt pettyneistä pelaajista, tosin ehkä ainakin osa kirjoittajista ei ole kovin tosissaan kirjoituksissaan. Kommentoijien mukaan he eivät osta peliä, koska siinä ei pääse silittämään koiraa. Yksi kirjoittajista kysyy hieman huumoripitoiseen sävyyn, olivatko arvostelijat tietoisia ominaisuuden puuttumisesta. Osa pelaajista taas muistuttaa kuinka The Legend of Zelda: Twilight Princessissä oli mahdollista nostaa kissa syliin ja ihmetyksen aiheena onkin, miten nyt ominaisuutta ei ole.



Lähde: Eurogamer

V2.fi | Miia Lyyra
< GTA-tempun tekeminen... Neljä vuotta vanhaan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova