Tuorein sisältö

Take-Twon toimitusjohtajan mukaan pelaajat eivät ole protestoineet korkeampaa hintaa uuden konsolisukupolven peleissä

21.05.2023 klo 18.00 | Luettu: 853 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenTake-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick kommentoi viime keskiviikkona viimeisimmän talouskatsauksen yhteydessä järjestetyssä konferenssipuhelussa pelijulkaisijan ratkaisua pyytää PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -konsoleille julkaistuista peleistä 10 euroa/dollaria korkeampaa hintaa kun aiemmin.

Zelnick joutui kommentoimaan korkeampaa hintaa, sillä puhelussa ostettiin esille se kuinka Take-Two muiden julkaisijoiden ohella on päätynyt antamaan merkittäviä alennuksia uutuuspeleistä pian julkaisun jälkeen. Kuitenkin toimitusjohtajan mukaan pelijulkaisija ei ole nähnyt pelaajilta merkittävää vastustusta pian jo pari vuotta käytössä olleelle hinnoittelulle.

Sen sijaan Zelnickin mukaan kuluttajat ovat päätyneet joka tapauksessa rajoittamaan kulutustaan ja hankkivat ainoastaan pelejä joista todella paljon välittävät, joko blockbuster-pelejä tai sellaisia jotka tarjoavat arvoa rahalla, ja joskus jopa sellaisia jotka voivat olla molempia.

Zelnick myöntää, että Take-Twolla olevan runsas julkaisuaikataulu ja sen vuoksi joihinkin peleihin on kohdistunut hintapainetta, koska pelaajat eivät välttämättä ole olleet valmiita ostamaan uuteen korkeampaan hintaan pelejä jotka kiinnostavat mutta eivät välttämättä ole vielä blockbuster-tason julkaisuja.

Toimitusjohtaja kertoo, että pelijulkaisija uskoo tämän kuitenkin muuttuvan jatkossa, sillä peliala on kasvuala ja kyseessä on uniikin markkinat. Lausuntojen perusteella voi siis hyvinkin uskoa, että Take-Two tuskin tulee enää muuttamaan hinnoitteluaan takaisin vanhaan malliin ja pelaajien on tyytyminen uusien pelien hinnoitteluun tai mahdollisesti vain odottaa vähän aikaa julkaisun jälkeen tulevia alennuksia.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kehutusta Crypt of t... LEGO ja Bandai Namco... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova