Tuorein sisältö

Huhu: Ubisoft aikoo julkaista avoimen maailman Star Wars -pelinsä jo ensi vuoden alkupuolella mutta kehitys ei ole edennyt toivotulla tavalla

23.05.2023 klo 20.00 | Luettu: 1233 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViimeisempien tietojen mukaan Ubisoft pyrkii julkaisemaan ruotsalaisstudio Massive Entertainmentin kehittämän toistaiseksi nimeämättömän Star Wars -pelinsä jo ensi vuoden alussa.

Kotaku-sivuston lähteiden mukaan The Division -pelistä tutun pelinkehittäjän työstämä avoimen maailman Star Wars -seikkailun kehitys ei ole kuitenkaan edennyt erityisen hyvin.

Project Helix -työnimellä kulkeva peli käyttää pelistudion omaa The Division -peleissäkin käytettyä Snowdrop-pelimoottoria ja tulee sisältämään muun muassa planeettojen välistä matkailua. Sisäisesti pelistudiolla toivotaan pelin olevan Ubisoftin ensimmäinen Assassin's Creed -pelisarjan ulkopuolinen iso myyntimenestys.

Samalla samat lähteet kuitenkin kertovat, että pelijulkaisijan tavoite saada Star Wars -peli ulos nykyisen vuoden 2024 maaliskuussa päättyvän toimintavuoden aikana on aivan liian kunnianhimoinen ja odottavan pelijulkaisun siirtyvän myöhemmäksi.

Tuttuun tapaan Ubisoft on kieltäytynyt kommentoimasta huhuja ja spekulaatiota.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Battlefield-pelien a... Sega julkisti uuden ... >

Keskustelut (1 viestiä)

sdkfjlskdg

23.05.2023 klo 22.02 1 tykkää tästä

EI jumalauta tää lafka ei sitten millään osaa julkaista peliä. Joko peli on vain paska tai se on ensimmäiset 1-2 vuotta paska. Pitää huomioida tässä, että itse kehittäjät varmaankin tekevät parhaansa mikä näkyy assasins creed ja ghost recon peleissä.

Hyvät esimerkit tästä nimenomaan on ghost recon -sarja (wildlands, break point) ja aikalailla jokainen assasins creed peli.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova