Tuorein sisältö

XCOM- ja Marvel's Midnight Suns -kehittäjä irtisanoi kymmeniä työntekijöitä

01.06.2023 klo 22.00 | Luettu: 685 kertaa | Teksti: Miia LyyraXCOM:in, Civilization 6:n ja Marvel’s Midnight Sunsin kehittäjänä tunnettu Firaxis Games on irtisanonut 30 pelinkehittäjää uutisoi Eurogamer.

Raporttien mukaan irtisanomisten syynä ovat perinteiset syyt: halu parantaa tehokkuutta ja kohdentaa työvoimaa tiettyihin projekteihin. Samaisten raporttien mukaan työntekijöiden irtisanominen on tapahtunut toissapäivänä.

Firaxis Games on vuonna 1996 perustettu yhtiö, jonka Take-Two Interactive osti itselleen vuonna 20005. Samalla studio siirtyi Take-Twon tytäryhtiöksi.

Firaxis Games on kokenut tämän vuoden aikana kovia, sillä helmikuussa Jake Solomon kertoi lähtevänsä yhtiössä 23 vuoden työskentelyn jälkeen. Helmikuussa tapahtui myös muuta, sillä Take-Two ilmoitti tekevänsä useita sopeutustoimia, johon kuului mm. 50 miljoonan dollarin säästöt. Tuolloin yhtiön toimitusjohtaja kuitenkin kertoi, ettei kyseessä olisi laajat irtisanomiset vaan toimintaa tehostettaisiin.

Pelialan irtisanomiset ovat olleet kuuma puheenaihe viime aikoina, sillä myös esimerkiksi EA, Microsoft, Sega ja Ubisoft ovat omalta osaltaan ilmoittaneet irtisanomisista. On vain ajan kysymys, mikä yhtiö liittyy jonon jatkoksi.

V2.fi | Miia Lyyra
< Nintendon eShop-kaup... Uusiksi meni: Duke N... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova