Tuorein sisältö

Pelijätti Capcom nostaa aloituspalkkoja Japanissa jopa neljänneksellä

06.03.2024 klo 22.00 | Luettu: 839 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Capcom ilmoitti aikovansa nostaa Japanissa aloituspalkkojaan yli 25 prosentin verran. Tämänhetkinen aloituspalkka yhtiössä on 235 000 Japanin jeniä, mutta ensi tilikaudella alin määrä nousee 300 000 jeniin. Tämä kääntyy päivän valuuttakurssilla noin 1442 euroon ja noston jälkeen 1841 euroon.

"Tämän palkkatason noston myötä Capcom jatkaa investointeja inhimilliseen pääomaan ja poikkeuksellisten kykyjen hankintaan," kuului yhtiön lausunto. Aloituspalkkojen korotusten lisäksi myös nykyisten työntekijöiden palkkoihin tehdään keskimäärin yli viiden prosentin korotukset tänä vuonna. Kuluvan tilikauden aikana ja sitä ennen yhtiön palvelukseen tulleet tulevat saamaan yhden kerran maksettavan erityisbonuksen, jonka tarkoitus on toimia kannustimena tukemaan Capcomin tulevaisuutta.

Capcom nosti maksamiaan palkkoja viimeksi huhtikuussa 2022. Silloin peruspalkat nousivat 30 prosenttia ja käyttöön tuli yhtiön menestykseen sidottu lisäpalkkiojärjestelmä. Yhtiöllä ei ole tosiaankaan ollut pääomasta pulaa, sillä viime vuoden lopulla se ilmoitti kuluvan tilikauden ensimmäisen puolikkaan olleen niin tuottoisa, että sen tavoittelema 11. peräkkäinen kasvuvuosi oli jo saavutettu.

Lähde: VGC

V2.fi | Anne Kukkura
< Xbox julkaisi ohjaim... Pelivatkain 060 - vi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova