Tuorein sisältö

Ubisoft vihjailee uudesta pelistä kesäkuussa järjestettävän Ubisoft Forward -tapahtuman trailerilla

02.06.2023 klo 22.35 | Luettu: 879 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenUbisoft on julkaissut uuden trailerin, jolla ranskalainen pelijulkaisija muistuttaa järjestävänsä jälleen kesäkuussa tulevia pelejä esittelevän Ubisoft Forward -lähetyksen.

Trailerin perusteella lähetyksessä tullaan näkemään uutta pelikuvaa ainakin Avatar: Frontiers of Pandora, Assassin's Creed: Mirage ja The Crew: Motorfest -peleistä mutta tämän lisäksi Ubisoft myös vihjaili kokonaan uudesta pelistä, josta lähetyksen trailerilla nähdään vain pieni pätkä liehuvaa kultaista ja mustaa kangasta.

Näiden lisäksi voi olla, että lähetyksessä tullaan myös jälleen kuulemaan lisää tietoa lukuisia kertoja myöhästyneestä Skull & Bones -pelistä ja varmaankin myös vähintään jostain Ubisoftin lukuisista Tom Clancy -peleistä.

Lisää lähetyksestä voi lukea Ubisoftin verkkosivuilta ja tietenkin tulemme käsittelemään myös lähetyksessä sisältöä V2.fi -sivustolla.

Ubisoft Forward -lähetys esitetään kello 20.00 Suomen aikaa 12. päivä kesäkuuta ja on katsottavissa suorana YouTubessa sekä Twitchissä.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Epic Games Storen tä... Final Fantasy VII Re... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova