Tuorein sisältö

Ubisoftin irtisanomiset iskevät asiakaspalveluun - jopa 60 työntekijää menettää työnsä

10.05.2023 klo 20.00 | Luettu: 993 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Ubisoft on ilmoittanut tänään irtisanomisista, jotka koskevat yrityksen asiakaspalvelua. Eurogamerin mukaan Ubisoftin ilmoitus on tullut ainakin osalle työntekijöistä suurena yllätyksenä. Irtisanomiset koskevat työntekijöitä Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa, joissa sijaitsee kaksi asiakaspalvelutiimiä.

Ubisoftin toimet eivät sinänsä tulleet yllätyksenä, sillä jo aiemmin yritys ilmoitti tekevänsä “uudelleenjärjestelyjä”. Muutoinkin alkanut vuosi on ollut peliyritykselle hankala ja se on mm. peruuttanut tai lykännyt useiden videopelien julkaisuja. Näihin lukeutuu mm. Skull and Bones, joka on jo aiemmin kohdannut useita vastoinkäymisiä.

Lisäksi Ubisoftin työntekijät ovat olleet lakossa ja hyvin tyytymättömiä Ubisoftin johtoon sekä toimitusjohtaja Yves Guillemotin antamiin lausuntoihin taloudellisesta tilanteesta.







V2.fi | Miia Lyyra
< Suomalainen pelimusi... PlayStation Extra- j... >

Keskustelut (1 viestiä)

cjqpfjwpsmnfjqs

11.05.2023 klo 14.59

ubilla tekoaly kirjottaa jo pelitarinat ja nyt asiakaspalvelu on tekoalyn varassa. viela kun tekoaly tekee assassins creed mmohon loputtomasti uusia hassuja hattuja ja miekkoja ni ei tarvi kun yvesin ol toissa
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova