Tuorein sisältö

Suomalaisnäyttelijä Peter Franzén tekee ensimmäisen videopeliroolinsa Alan Wake 2:ssa

10.06.2023 klo 11.00 | Luettu: 1142 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Summer Game Festissä saatiin odotettua lisätietoa Remedyn tulevasta Alan Wake 2:sta. Nyt luvassa on vielä lisää uutisia, sillä suomalaisnäyttelijä Peter Franzén tekee ensimmäisen videopeliroolinsa samaisessa pelissä!

Tiedotteen mukaan Peter Franzén näyttelee pelissä kaksoisveljeksiä Ilmo ja Jaakko Koskelaa. Ilmo Koskela on sarjayrittäjä, joka asuu Washingtonin osavaltiossa Wateryn kaupungissa. Ilmo on myös Kalevala Knight -moottoripyöräkerhon johtaja. Hänen kaksoisveljensä Jaakko on puolestaan vailla vakituista työpaikkaa ja onkin päätynyt auttamaan veljeään Ilmoa hänen yrityksensä työtehtävissä. Myös Jaakko kuuluu moottoripyöräkerhoon.

Lehdistölle lähetetyssä tiedotteessa Peter Franzén kommentoi rooliaan seuraavasti:
“Uudet haasteet kiehtovat aina, ja tässä sain mahdollisuuden esittää kaksoisveljeksiä. Tämän tyyppinen haaste on näyttelijän mielestä aina kiinnostava. Pääsee miettimään kuinka tuoda esiin ne pienet nyanssit, jotka erottavat hahmot toisistaan. Nautin myös siitä, että kuvasimme niin paljon live-action -kohtauksia, joten pystyin esittämään näitä hahmoja myös eri tavoilla, jolla itse kuvittelin heidät. Oli hieno kokemus heittää näyttelijän työkalupakkiini kertynyt tietotaito tähän projektiin.”

Peter Franzén on näytellyt lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Lisäksi hän on kirjoittanut muutaman romaanin. Ulkomailla hänet tunnetaan esimerkiksi Viikingit sarjasta. Kotimaassa hänet tunnetaan mm. seuraavista sarjoista ja elokuvista: Pahat Pojat, Karjalan kunnailla, Leijonasydän, Hamsterit, Rukajärven tie, Rölli ja metsänhenki, Koirankynnen leikkaaja ja Rööperi.

Alan Wake 2 saapuu digitaalisesti 17. lokakuuta PlayStation 5:lle, Xbox Series -laitteille ja PC:lle.

V2.fi | Miia Lyyra
< Activision poisti Ca... Viikonlopulle pelatt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova