Tuorein sisältö

Paradox esitteli ensimmäistä pelikuvaa käymättömästä korpimaasta taistelemaan kutsuvasta Star Trek: Infinite -strategiapelistä

17.06.2023 klo 14.00 | Luettu: 1512 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViime viikolla Paradox Interactive paljasti Summer Games Fest -lähetyksessä julkaisevansa uuden Star Trek: Infinite -strategiapelin ja nyt ruotsalainen pelijulkaisija on Picard-päivän kunniaksi pistänyt ulos pelistä ensimmäisen pelikuvaa sisältävän trailerin sekä kertonut tarkemmin mitä pelaajat voivat peliltä odottaa.

Star Trek: Infinite ei ole esimerkiksi Stellaris-strategiapelit kehittäneen Paradoxin omaa käsialaa vaan sen kehityksestä vastaa vuonna 2016 julkaistun Master of Orion: Conquer the Stars -pelin (V2.fi:n arviossa 3,5 tähteä) tehnyt Nimble Giant Entertainment.

Pelissä pelaajat ottavat hallintaansa yhden neljästä Star Trekistä tutusta ryhmittymästä jotka ovat Federaatio, Klingonit, Romulaanit tai Cardassit ja pyrkivät johdattamaan nämä voittoon. Pelistudio ei tarkkaan avaa miltä voitto näyttää esimerkiksi Federaation kohdalla mutta pelinkehittäjän toimitusjohtaja Martin Cao lupaa Star Trek: Infiniten olevan kuitenkin uskollinen Star Trekin historialle ja hengelle.

Tämä tarkoittaa sitä, että pelkän sotimisen ja diplomatian lisäksi pelaajat pääsevät kartoittamaan avaruuden käymättömiä korpimaita ja tutkimaan uusia alueita, suorittamaan tehtäviä sekä kokemaan jokaiselle ryhmittymälle uniikkeja tarinoita.

Pelaajat voivat myös rekrytoida Star Trekistä tuttuja hahmoja, kuten Picard, Janeway, Sisko, Data, Gowron, Makbar tai Garak ja tietenkin peli sisältää myös runsaan määrän Star Trekistä tuttuja aluksia aina pienestä ja pippurisesta Defiantista romulaanien massiivisiin D'deridex-luokan aluksiin.

Tarkkaa julkaisupäivää pelissä ei vielä ole mutta Paradox lupaa pelin ilmestyvän vielä tämän vuoden syksyllä ja kiinnostuneet voivat lisätä pelin jo Steamissä omalle toivelistalle.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Bethesdan mukaan Sta... Valheim joko vaikeut... >

Keskustelut (3 viestiä)

Ari

17.06.2023 klo 15.03

tuleeko ps5 ja xbox series X
lainaa
grandpa_c

Moderaattori

Rekisteröitynyt 04.05.2019

17.06.2023 klo 17.50

Ari kirjoitti:
tuleeko ps5 ja xbox series X


Toistaiseksi Paradox ei ole julkistanut kuin vain PC version pelistä. Toisaalta esimerkiksi Stellaris ja Crusader Kings 3 ilmestyivät myöhemmin myös konsoleille, joten toivoa on vaikka siinä voikin mennä aikaa.
lainaa
xpqhfoacbjqdj

18.06.2023 klo 09.53

missa kirk ostamatta paskaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova