Tuorein sisältö

Valheim joko vaikeutuu tai helpottuu uuden päivityksen myötä

17.06.2023 klo 18.30 | Luettu: 3072 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Iron Gate Studio on julkaissut viikinkimaailmaan sijoittuvaan selviytymispeli Valheimiin uuden päivityksen, joka lisää peliin uuden esineitä myyvän Hildir-kauppiaan lisäksi myös vaikeustasot.

Sisällön isoin muutos vaatteita ja muita kosmeettisia esineitä myyvän Hildirin lisäksi on sen uudet vaikeustasot, joiden avulla pelinkehittäjä toivoo pelin muuttuvan tarvittaessa helpommin lähestyttäväksi niille jotka ovat kokeneet selviytymispelin turhan haastavaksi ja haluavat keskittyä enemmän rakenteluun.

Samalla kuitenkin päivitys tarjoaa myös vaikeamman vaikeustason, joka nostaa vihollisten tekemää vahinkoa ja lisää näiden osumapisteitä, niille pelaajille joille Valheim on alkanut tuntumaan taas jo liian helpolta.

Hildir's Request -niminen päivitys saapui eilen avoimeen testaukseen eikä ole vielä lisätty peli oletusversioon mutta kiinnostuneet voivat käydä jo kokeilemassa sisältöä etukäteen. Ohjeet tähän sekä tarkemmat tiedot kaikista päivityksen mukana tuovista muutoksista löytyvät pelinkehittäjän kotisivuilta.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Paradox esitteli ens... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova