Tuorein sisältö

Battlestate Games antaa porttikiellon kaikille Escape From Tarkov -pelaajille, jotka tonkivat koodia ja jakavat luvatta löydettyjä tietoja

25.06.2023 klo 14.00 | Luettu: 1085 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Battlestate Games on julkaissut kovasanaisen tiedotteen, jonka mukaan se antaa porttikiellon kaikille niille Escape From Tarkov -pelaajille, jotka tonkivat lähdekoodia luvatta ja/tai jakavat löydettyjä tietoja. Hämmentävää studion lausunnasta tekee se, että yhtiö ei ole huolissaan huijareista vaan nimenomaan “wow-efektin” menetyksestä. Ennakkoon jaettu tietoa, jota ei ole julkisesti saatavilla, pilaa studion mielestä pelikokemuksen.

Battlestate Games lupaa, että jatkossa se kertoo itse huomattavasti enemmän pelin tulevista päivityksistä. Lupaukset eivät kuitenkaan miellytä pelaajia, jotka ovat hämmentyneitä tilanteesta. Heidän mukaansa tietoja on kaivettava juuri sen takia, että studio ei niitä itse jaa.

Osa pelaajista ihmettelee, saako erilaisia Wiki-palveluja enää ylläpitää. Jotkut myös kritisoivat, että pelissä on hankala edetä, sillä tarvittavia tietoja esimerkiksi tehtävien tekemistä varten ei ole olemassa. Escape From Tarkovista on julkaistu runsaasti erilaisia wiki-sivustoja, joista löytyy mm. karttoja, ammustaulukoita, tietoa vihollisten syntymispaikoista ja monesta muusta.

Alla Battlestate Gamesin julkaisema twiitti aiheesta.



Lähde: PC Gamer

V2.fi | Miia Lyyra
< Xbox-pomo paljasti -... Maaliskuussa menehty... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova